• 瀏覽: 86,225
  • 回覆: 868
  • 追帖: 8
+99
好有電影感

月黑風高殺人夜, 暴徒終於練成 - 奪命曱由腳  

止亂制暴,嚴正執法,還我香港。以武制暴,打死曱甴,天下太平。

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-10-13 08:50 PM 發表
有片:
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20191013&s=6996647&a=60149320
本港多區今(13日)再爆發警民衝突。其中在旺角,市民下午在旺角築起路障,防暴警其後到場欲制服他們。一段在網上瘋傳、從巴士上拍攝的片段可見,一名防暴警在彌敦道雅蘭中心對開的行人路,捉着一名示威者的手,不讓他逃走,示威者則捉着防暴警的 ...
毒果有冇報導隻曱甴已經被捕呀 ??

引用:
原帖由 hegangbei 於 2019-10-13 09:00 PM 發表

曱甴被捕如果唔係傳媒面前報姓名,可能收唔到安家費架😂😂😂

把黑衣的腳都打斷,拘捕浪費時間

我要真開槍

附件

警隊高層要考慮下開槍.jpg(47.76 KB)

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-10-13 08:50 PM 發表
有片:
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20191013&s=6996647&a=60149320
本港多區今(13日)再爆發警民衝突。其中在旺角,市民下午在旺角築起路障,防暴警其後到場欲制服他們。一段在網上瘋傳、從巴士上拍攝的片段可見,一名防暴警在彌敦道雅蘭中心對開的行人路,捉着一名示威者的手,不讓他逃走,示威者則捉着防暴警的 ...
好功夫。

俾警察拉L咗啦!

引用:
原帖由 76banana 於 2019-10-13 09:02 PM 發表

曱甴被捕如果唔係傳媒面前報姓名,可能收唔到安家費架😂😂😂
蛇果一定知佢名,化名阿問或者小虎小龍

捉左幾隻曱甴啦, 坐底 7碌.

附件

FK0858.png(235.23 KB)

引用:
原帖由 hegangbei 於 2019-10-13 09:00 PM 發表

講啲唔講啲,已經係毒果嘅規矩

搶犯叫勇救手足??on9

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]