• 瀏覽: 5,274
  • 回覆: 67
+5
引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2019-10-14 10:59 AM 發表
嗱嗱嗱,話口未完,連登人渣暴徒一晚上已經放棄呢個所謂"手足",老屈佢係"中共特務",真係佢死佢事,睇清楚,禽獸即係禽獸,好嘢。

...
人渣果然沒有說錯的,什麼齊上齊落、不割蓆

畜意殺人

行兇者喺記者身後出刀!所以記者以後唔好再嘈嘈閉啦!…跟住仲大大聲話警察打人!阻住警察捉人!其實有合理懷疑佢哋係合謀!

引用:
原帖由 思想上嘅外星人 於 2019-10-14 12:27 PM 發表
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28600240
剛剛發生嘅惡行
暴徒死全家

有說留了手

引用:
原帖由 男E 於 2019-10-13 09:10 PM 發表
企圖謀殺
如施虐者訴諸暴力,意圖殺害對方,而受害人最終生還,施虐者可被控以企圖謀殺罪,一經定罪,最高可處終身監禁。10376776
籠入面晤應該係豬,應該換成曱甴。

應該加快程序處理今次襲警,依法律程序判處阻嚇性刑期,警惕暴徒!

引用:
原帖由 墨爾根代青 於 2019-10-14 02:38 PM 發表
應該加快程序處理今次襲警,依法律程序判處阻嚇性刑期,警惕暴徒!
要有公平判決才得

法官會點判?

https://news.discuss.com.hk/view ... 58&extra=page=1
佔旺女村長涉暴動醫生證她先天腦部異常

引用:
原帖由 seasey 於 2019-10-13 10:14 PM 發表
終身監禁,另外起底佢家人,想知道佢老豆老母點教出呢個仔...
禽日意圖殺警嘅仆街 許添力,佢親生家姐 X嘉琪港大學生有多次被捕經驗,
响2016年更在大年初一暴動中被捕,其後2017年3月被判入獄三年。

希望其他年青人諗清楚, 學佢咁將會冇咗好多年自由,值唔值得去爭取一啲未發生嘅嘢,什至爭取啲咩都唔知就去做一 啲傻事😪

望佢坐監時俾人虐待爆菊花。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]