• 瀏覽: 116,792
  • 回覆: 1,436
  • 追帖: 6
+62
熱烈地彈琴熱烈地唱....🤫🤫

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-10-13 06:53 PM 發表
一名警員在觀塘站處理一宗刑事毀壞案時,被人以利器從後割頸,警方即場拘捕兩人。...

呢啲畜牲坐十年都少
一定要告得入
有片

無綫新聞 - 有人觀塘商場集結 一名警察疑遭人以鎅刀攻擊 ...
儲意謀殺,嚴重傷害他人身體,非法集結,咁先坐10年?

是謀殺,一定要重判

引用:
原帖由 lvmin63312823 於 2019-10-13 07:20 PM 發表
擔心這刀上有什么不乾淨的東西,蟑螂濫交病多
我都啱啱諗起呢個問題

動脈 

曱甴已癡到捉曱甴入膠袋掟警察,真係想搞出瘟疫!

仲唔撚開鎗等乜撚野?淋病黃心黃腦,差佬老頂等退休,差佬一係就狠 d ,一係就有咁 hea 得咁 hea, 等老解去收拾

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-10-13 06:53 PM 發表
一名警員在觀塘站處理一宗刑事毀壞案時,被人以利器從後割頸,警方即場拘捕兩人。...

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20191013/entries_5da3016de60383b6035c277c_2695550013_big_1570963851.jpg

呢啲畜牲坐十年都少
一定要告得入
有片

無綫新聞 - 有人觀塘商場集結 一名警察疑遭人以鎅刀攻擊 ...
小朋友 你未審之前應該好好受
人生精彩

暴徒死全家!

曱甴成日話俾人殺,根本自己想殺人,希望拉晒佢地
唔好再手軟,落單即拔槍

引用:

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20191013/entries_5da3016de60383b6035c277c_2695550013_big_1570963851.jpg

呢啲畜牲坐十年都少
一定要告得入
有片

那些畜生大部份都是學生,要嚴厲重症香港中學和大學

唔果告唔入,天冇眼。
止亂制暴,嚴正執法,還我香港。以武制暴,打死曱甴,天下太平。
選議員選建制,最多唔做嘢。
選犯民講毒,唔做嘢兼破壞。

引用:
原帖由 當頭起 於 2019-10-13 07:23 PM 發表

儲意謀殺,嚴重傷害他人身體,非法集結,咁先坐10年?
有黃官守尾門麻

打死班垃圾啦,香港父母當生小幾個吧,醫番都嘥藥費了!

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-10-13 18:53 發表

呢啲畜牲坐十年都少
一定要告得入
有片

個暴徒匿在班.....黑記堆行兇!
又一次証明....警察要同....啲記者距離遠啲!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]