• 瀏覽: 64,937
  • 回覆: 570
+35
可怕曱甴

支持 警方 嚴正打擊 非法暴力犯罪!!! 

葵芳七義士其中三個

恭喜!有精彩人生!

支持打擊罪行

引用:
原帖由 日照雷門 於 2019-10-13 06:03 PM 發表
好,D弱智才問為什麼拘捕年青人!犯法咪拘捕囉
嗰啲街坊咪又係年紀大啲曱甴扮嘅, 頭先喺屋企附近商場, 有曱甴喺樓上和應, 有啲冇戴口罩嘅曱甴,開頭以為佢哋係睇熱鬧, 點知佢哋都一齊嗌。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-10-13 05:25 PM 發表
點阻都阻唔到d權貴排隊破產 
曱甴王排第一

引用:
原帖由 龍虎風雷 於 2019-10-13 18:16 發表
葵芳七義士其中三個

恭喜!有精彩人生!
咁啱將軍澳拉左3隻男,佢哋可以配對交x.

附件

2EF915C9-60C9-4130-A681-8B0F98786DCD.png(365.4 KB)

支持警方捉壞人

引用:
原帖由 sunboy36 於 2019-10-13 06:01 PM 發表
「荒誕香港」
沒有最荒誕,只有更荒誕。
破壞鐵路就歌頌,然後無塊好肉時,鐵路停駛,就鬧人蓄意唔維修,阻塞市民。
打到異見人士變成血人,就情有可願,警察執法拘捕就叫濫捕。
拆哂路上街燈路牌係稱合理手法,表達不滿,然後又走過去埋怨交通警唔指揮交通。
打爛所有CCTV,用傘檔住啲罪行,用口罩遮住啲醜惡,轉身就話光明正大,要人交出啲CCTV,大義凜然咁話還原真相。
自己去商場貼流濃牆,唱曱甴歌,鳩嗚叫,阻 ...
x 2

幾時緊急法引入新加坡苔刑,見工時屁股有傷痕唔請。

引用:
原帖由 讓球達人 於 2019-10-13 05:22 PM 發表
今日又攪乜, 見將軍澳又大肆破壞? 攪乜撚嘢呀 ?
都唔止將軍澳嘞!𠵱家仲沿鐵路線破壞緊。
到底政府做緊乜?

經過青衣長發村,360又比倒亂!
成班正PK

支持嚴正執法

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]