• 瀏覽: 71,707
  • 回覆: 683
  • 追帖: 2
+42
希望今日殺殺殺!武警拉哂班冚家產流放邊疆!

又出黎阻住香港人搵食啦.

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-10-13 12:36 PM 發表
香港人加油
香港人加印度神油

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2019-10-13 01:25 PM 發表

超人都吾系特9個pok kai福建幫堆~吾會夾埋做戲架~
佢唔係習派、又唔係江派,係乜呀??

引用:
原帖由 奶露神街 於 2019-10-13 12:12 PM 發表
為反對政府推出《禁蒙面法》,反對修訂《逃犯條例》的網民下午1時發起「18區開花」行動。網民號召示威者下午1時起,到全港18區的商場示威。建議示威的地點有34個商場,當中14個為集合點——...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20191013/_2019101311215456010.jpg

港島區: ...
開你老母咩,個個星期玩

上街係應有自由,但阻 X 住大家正常生活就唔應該。你有你想要的,但我也有我想要的平靜放便

大學宿舍有毒品,點樣舉報?

引用:
原帖由 奶露神街 於 2019-10-13 12:12 PM 發表
為反對政府推出《禁蒙面法》,反對修訂《逃犯條例》的網民下午1時發起「18區開花」行動。網民號召示威者下午1時起,到全港18區的商場示威。建議示威的地點有34個商場,當中14個為集合點——...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20191013/_2019101311215456010.jpg

港島區: ...
黑網黑媒繼續協助反中亂港暴徒通風報信!
香港警察次次都只能賊過興兵,實際已無力將暴徒繩之以法了
香港市民慘被殘害至民不聊生

個個星期睇爆曱甴缸,好悶下姐😞

網民出口,曱甴出手,正白痴

有冇人可以殺哂班曱甴!

香港警察加油💪

我唔信佢地敢搞信德中心

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-10-13 12:36 PM 發表
香港人加油
香港人加油,一定要守護香港,打死班曱甴!

引用:

港島區:
1. 國際金融中心i ...
淘大叫淘大商場
德福叫德福廣場

不如開戰喇。佢哋既然係獨立"國",中國香港可以殺敵!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]