• 瀏覽: 3,918
  • 回覆: 49
+4
因為人臉識別的原因,參加反送中的大陸在港學生被註銷簽證,回到大陸後再也無法回港,參加反送中的大陸老年人被強行取消養老金和醫療保障!秋後算賬沒有任何一個政黨比得過共產黨。中國人談人權是非常可笑的,但這就是我們的現狀。

一班年輕仔試圖挑戰共產黨簡直是癡人說夢。

引用:
原帖由 martin2100 於 2019-10-13 09:59 AM 發表
因為人臉識別的原因,參加反送中的大陸在港學生被註銷簽證,回到大陸後再也無法回港,參加反送中的大陸老年人被強行取消養老金和醫療保障!秋後算賬沒有任何一個政黨比得過共產黨。中國人談人權是非常可笑的,但這就是我們的現狀。 ...
已做FC?(查核過未?)

引用:
原帖由 martin2100 於 2019-10-13 09:59 發表
因為人臉識別的原因,參加反送中的大陸在港學生被註銷簽證,回到大陸後再也無法回港,參加反送中的大陸老年人被強行取消養老金和醫療保障!秋後算賬沒有任何一個政黨比得過共產黨。中國人談人權是非常可笑的,但這就是我們的現狀。 ...
咁佢地犯左法自然要受到法律制裁

一班年輕仔試圖挑戰共產黨簡直是癡人說夢。

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-10-13 10:02 AM 發表

咁佢地犯左法自然要受到法律制裁
係咩?多謝你地的大義滅親😘

引用:
原帖由 melodychung 於 2019-10-13 10:01 AM 發表

已做FC?(查核過未?)
點查實,你以為上邊俾你呢班人發聲?

引用:
原帖由 martin2100 於 2019-10-13 10:05 AM 發表

即係你吹水啦

引用:
原帖由 054D 於 2019-10-13 10:08 AM 發表

即係你吹水啦
我吹水?你真以為上邊做咩俾你知道嗮?

香港太自由了;自由到犯法還可以振振有詞;先弄到如此田地

引用:
原帖由 夜涼如水 於 2019-10-13 10:24 AM 發表
香港太自由了;自由到犯法還可以振振有詞;先弄到如此田地
那些參加反送中的大陸人不一定是打砸搶的,是跟着上街遊行的也遭殃。

引用:
原帖由 martin2100 於 2019-10-13 10:05 AM 發表

你作乜都得啦,

引用:
原帖由 詹佬 於 2019-10-13 10:32 AM 發表

你作乜都得啦,
我作來做乜?呢啲係大陸人自己話嘅

引用:
原帖由 martin2100 於 2019-10-13 10:29 AM 發表

那些參加反送中的大陸人不一定是打砸搶的,是跟着上街遊行的也遭殃。
上街遊行反地區政府即係反中央政府,佢哋既然討厭政府要反政府咁中央如佢哋所願取消佢哋國民福利及權利又有乜問題?
哩D叫做等價交換,又要做婊子又要攞貞節牌坊?邊有咁着數?

引用:

未核實,好難討論。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]