• 瀏覽: 5,328
  • 回覆: 81
+13
無論魔警是假扮示威者掟汽油彈, 破壞地鐵, 或混入示威者中侍機拘捕示威者, 都是極端可恥行為, 人人得而誅之!!

引用:
原帖由 鄉英機 於 2019-10-13 09:20 發表
無論魔警是假扮示威者掟汽油彈, 破壞地鐵, 或混入示威者中侍機拘捕示威者, 都是極端可恥行為, 人人得而誅之!!
毀物傷人,壞事做盡的,無論如何都要清剿。

引用:
原帖由 鄉英機 於 2019-10-13 09:20 AM 發表
按你邏輯,示威者應該贊成禁蒙面喎,看到真面目,就知有人扮啦,但係示威者有反對禁蒙面既? 即是你的幻覺唔成立啦?

被拍後,警方承認在上水站著蒙面黑衣的人是警員,聲清在已關閉的站內執法。
但拒絕解釋為何要蒙面黑衣執行任務。(當時不是喬裝埋在示威者當中捉人)

全港市民嘩然。

根本警察應該射實彈,反正話破壞的是警察扮的。

引用:
原帖由 sharping152 於 2019-10-13 09:41 AM 發表

按你邏輯,示威者應該贊成禁蒙面喎,看到真面目,就知有人扮啦,但係示威者有反對禁蒙面既? 即是你的幻覺唔成立啦?
禁蒙面係咪百分百阻止到人蒙面先?

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-10-13 09:23 AM 發表

毀物傷人,壞事做盡的,無論如何都要清剿。
係!警方涉嫌"毀物傷人,壞事做盡",無論如何都要清剿。
支持!支持清剿!

引用:
原帖由 憎任拳 於 2019-10-13 10:22 AM 發表
你既係咩有腦問題黎架?

各國都有法律,咁邊處冇人犯法?

即係白衣人追打黑衣臥底警察,咁應該加入白衣人😂

引用:
原帖由 憎任拳 於 2019-10-13 10:22 AM 發表
係阻止唔到㗎,但就起碼可以分別邊個係人邊個係鬼,以後邊個蒙面就邊個係鬼囉!簡單易明!

引用:
原帖由 melodychung 於 2019-10-13 10:29 AM 發表

係!警方涉嫌"毀物傷人,壞事做盡",無論如何都要清剿。
支持!支持清剿!
咁暴徒是否也要剿滅

https://youtu.be/X9qez3D9N_I

引用:
原帖由 strawberry_c 於 2019-10-13 10:55 AM 發表

咁暴徒是否也要剿滅

https://youtu.be/X9qez3D9N_I
犯法的人當然要捉啦,你咁攪笑既?
事實上警方正在努力捉人啦!唔使你催促喎。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]