• 瀏覽: 755,407
  • 回覆: 7,600
  • 追帖: 263
+436
支持大叔,終於等到開新帖!

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-10-12 06:26 PM 發表
請參與此帖版友注意:

1. 本人嘅發帖一向有立場,有主觀原則,歡迎任何理性討論,但討論完,唔啱聽,又或者強調奪理搞分化,大叔一律會送黑名單。

2. 至於有版友曾係其他帖投訴本人霸道,唔比佢地自由討論,呢個係事實,本人網上及現實中都係咁霸道嘅,因為我出嘅帖就係我主場,我有權決定誰人可以繼續討論,誰人要禁言。呢個世界上無絕對嘅自由,如版友要求有絕對自由嘅討論,敬請自己自行開帖自己講自己觀點,好行夾 ...
1.大叔覺得林鄭幾時再用緊急法,個人覺得司法67後先發生,假若假髮人亂判,你覺得中央會不會趁機搞埋司法系統
2.現時戴黑罩的人會被投以注目,我都有試過咁做
3.假若微博消息係真,39000隻曱甴無所遁形,相信阿爺覺得仲有利用價值先唔處決住,只捉果D製造大騷動的人,唔排除放手等佢地有咁大玩咁大
4.今天廢局長已經出來廢嗡,但講完等於無講
5.區選暫避風頭,相信會在復會先宣佈有關消息

大叔好似無寫國際果Part,例如染普同金毛狗?外在因素都有影響到呢次活動,期待分享

引用:
原帖由 小市民0009 於 2019-10-12 06:36 PM 發表
繼續支持大叔! 

校園文革2.0應該好戲連場
話我黑心都好, 期待!
咁多套戲我都係想睇校園文革2.0多啲!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-10-12 18:26 發表
請參與此帖版友注意:

1. 本人嘅發帖一向有立場,有主觀原則,歡迎任何理性討論,但討論完,唔啱聽,又或者強調奪理搞分化,大叔一律會送黑名單。

2. 至於有版友曾係其他帖投訴本人霸道,唔比佢地自由討論,呢個係事實,本人網上及現實中都係咁霸道嘅,因為我出嘅帖就係我主場,我有權決定誰人可以繼續討論,誰人要禁言。呢個世界上無絕對嘅自由,如版友要求有絕對自由嘅討論,敬請自己自行開帖自己講自己觀點,好行夾 ...
民與民鬥⋯⋯仔女鬥父母

可以點樣解讀浸浸果句香港問題可自行解決 ?

引用:
原帖由 howah20131217 於 2019-10-12 06:40 PM 發表
報到

民與民鬥,不是持續發生嗎? 大叔指會有更大規模?
而家只係零星民鬥,大叔及大部份版友定義係類似721重現

支持。。我都好期待假新聞法既出現。。睇下到時仲有幾多黑妓同黑報仲生存到

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-10-12 06:26 PM 發表
請參與此帖版友注意:

多謝大叔。繼續支持大叔。報到。
宜家近排轉天氣。我流緊鼻水。只要唔係長命咳。黑人憎。都堅持唔帶口罩。

班曱甴聽日又18區搗亂,唔知會點呢?

支持大叔
支持警察嚴正反恐
支持中國

引用:
原帖由 花郎 於 2019-10-12 06:42 PM 發表
民與民鬥未必發生,我感覺有人一直在制止這種事發生。可能要到某一個點一次過全面反攻。情況似佔中後期幫文宣去到邊擺街站企圖洗白重來都俾街坊趕走一樣。 ...
同意,元朗被人搞左幾次都無白衣人重出江湖,似暫時㩒住

報告,多謝大叔開帖

引用:
原帖由 三英小狸 於 2019-10-12 06:36 PM 發表

支持警察,大家齊心抗暴
支持香港警察,大家齊心抗暴,拘除曱甴暴徒,恢復社會秩序!

支持大叔
撐警察
拍死曱甴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]