• 瀏覽: 2,839
  • 回覆: 52
笑死我,笑死我,
唔該大家香討手足,睇下面張圖,幾十人中有邊個係銀髮族?依家係乜野世界?有圖都可以講大話

銀髮族靜坐 警員警察總部內待命

有「銀髮族」發起在灣仔警察總部附近靜坐48小時,反對警察在示威活動中濫捕,以及支持年輕人繼續示威活動。警察總部旁的空地和對開天橋坐滿參與靜坐人士,他們指罵站在警總水馬內的警員,高叫「解散警隊,刻不容緩」、「不要射殺我們的下一代」等口號。

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1485738-20191012.htm?spTabChangeable=0

引用:
原帖由 黃長興 於 2019-10-12 04:01 PM 發表
笑死我,笑死我,
唔該大家香討手足,睇下面張圖,幾十人中有邊個係銀髮族?依家係乜野世界?有圖都可以講大話

有「銀髮族」發起在灣仔警察總部附近靜坐48小時,反對警察在示威活動中濫捕,以及支持年輕人繼續示威活動。警察總部旁的空地和對開天橋坐滿參與靜坐人士,他們指罵站在警總水馬內的警員,高叫「解散警隊,刻不容緩」、 ...
唔見好L得閒嗰個葉得閒?

咪扮可憐,
攞銀髮, 守護7頭個名做光環

麻煩佢哋所有人做個好榜樣,真係要坐48小時。

以銀髮老人做文宣,可惜現場無一個銀髮族,
班黑髮黑暴連化莊染銀髮都懶,咁做文宣?當人傻架!

來來去去都係果班暴徒..

現場有幾多個係真正銀發族?
還是旨在以某一族群名義搞綽頭?

引用:
原帖由 黃長興 於 2019-10-12 16:01 發表
笑死我,笑死我,

有「銀髮族」發起在灣仔警察總部附近靜坐48小時,反對警察在示威活動中濫捕,以及支持年輕人繼續示威活動。警察總部旁的空地和對開天橋坐滿參與靜坐人士,他們指罵站在警總水馬內的警員,高叫「解散警隊,刻不容緩」、 ...
銀髮族?似班.....犯父母多啲!

引用:
原帖由 931931 於 2019-10-12 16:26 發表
班犯嘅父母!

引用:
原帖由 931931 於 2019-10-12 04:26 PM 發表
太多演員不停變身,
扮銀髮、扮孕婦、扮法律界、扮空姐、扮警妻、扮街坊.................

金毛慘被誤當銀髮

特約演員,不同年齡段都有工開。

引用:
原帖由 黃長興 於 2019-10-12 04:30 PM 發表

太多演員不停變身,
扮銀髮、扮孕婦、扮法律界、扮空姐、扮警妻、扮街坊.................
暴徒群內分工好細. 有專門既戲劇組.

金髮女郎呀!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]