• 瀏覽: 2,710
  • 回覆: 17
9 月 22 日在油超魔鬼山一帶海面發現的全裸浮屍陳彥霖,曾多次參與反修例示威,警方話死者無表面傷痕,亦無被性侵跡象,認為案件無可疑,9秒9送往火化。。。

全裸自殺,聞所未聞;善泳的,更不可能跳海自殺而死!就等於沒人可以用一盤水浸自已頭浸到窒息而死。

難到是參加打砸搶燒被C鳥?

引用:
原帖由 (--_^) 於 2019-10-12 03:37 PM 發表
全裸浮屍陳彥霖,曾多次參與反修例示威,警方話死者無表面傷痕,亦無被性侵跡象 ...
已解剖,法醫話既
義載好危險

識游水就不可能跳海自殺……咁嘅理論都講得出, 果然曱甴智商係無下限。

..........
係咁嗎。

「荒誕香港」
沒有最荒誕,只有更荒誕。
破壞鐵路就歌頌,然後無塊好肉時,鐵路停駛,就鬧人蓄意唔維修,阻塞市民。
打到異見人士變成血人,就情有可願,警察執法拘捕就叫濫捕。
拆哂路上街燈路牌係稱合理手法,表達不滿,然後又走過去埋怨交通警唔指揮交通。
打爛所有CCTV,用傘檔住啲罪行,用口罩遮住啲醜惡,轉身就話光明正大,要人交出啲CCTV,大義凜然咁話還原真相。
自己去商場貼流濃牆,唱曱甴歌,鳩嗚叫,阻人做生意就話公眾地方自由表達,警察一行入嚟執法維持治安就即刻變咗私人地方。
暴徒就嚟你屋企破壞,堵路,滋擾,放火,你去同情佢,跟住怪一班用盡努力為你回復平靜秩序嘅警察。
你圍住別人唔俾人走就叫言論自由,別人唔認同就起人祖墳,拆人店舖,傷人放火,然後就幫人扣上個黑警、黑社會、黑店嘅高帽。
自己濫用私刑,攪到人半死不活,就搵兩個黃間條戲子幫人急救,就叫動容;將人間舖變成廢墟,然後擺低兩百,就叫公義。再搵幾間傳媒老友幫你宣傳。
見到紅鬚綠眼無英文就變死狗變奴才,甚至變屎蟲都願意;望到同樣華人講普通話就變戰士,以為自己升咗呢,即刻扮上等人,即刻狗眼看人低,點知連人家係馬來西亞、新加坡人都唔分。原來自己中文英文都唔識。
日日揸住外國旗係度揮,外國月亮圓,做漢奸;自己國家國就攞嚟燒,別人話愛中國,你就話人哋愛共產黨。
問你點樣無自由,你就話將來無自由,原來自己今日已經剝奪緊人家嘅自由。
問你點樣無繁榮,你就話將來無繁榮,原來自己今日已經打爛緊整個香港嘅繁榮。
話你破壞唔啱,你就話財物緊要定人命緊要呀?話你傷人唔啱,你就話啲人抵打,你有冇睇之嘅片段呀?
話你有冇睇片警察點解要使用武力呀?總之警察使用武力就唔啱。但暴徒嘅武力就係迫於無奈。總之咩都係迫於無奈。
唔夠人講就講就話「721,831」然後用100倍嘅暴力對付警察同老弱婦孺。
最可悲攞住支膠槍,就當真槍。整個GIF,改少少圖,就警察掟汽油彈。兩張相,警察企係度又話入鐵路破壞,又話警察入產房。人家講兩句話死人,就就信以為真,好似膠戲嘅情節咁,講到警察可以變咗神一樣變走所有人證物。再唔夠人講,就話所有嘅壞事都係警察扮嘅。叫你係現場剝咗你所謂嘅「黑警扮暴徒」嘅面罩,等佢公諸於世,但又倒轉為呢班人拍掌。
歪理當真理,是非不分,黑白顛倒,「殺人放火金腰帶,修橋補路無屍骸」就係今日嘅香港。
唔好意思火火地,但每句都無加鹽加醋,唔似啲所謂文宣,幻想,幻想又幻想。努力啦!香港,真係夠你班人……摧毀。

引用:
原帖由 (--_^) 於 2019-10-12 03:37 PM 發表
9 月 22 日在油超魔鬼山一帶海面發現的全裸浮屍陳彥霖,曾多次參與反修例示威,警方話死者無表面傷痕,亦無被性侵跡象,認為案件無可疑,9秒9送往火化。。。

全裸自殺,聞所未聞;善泳的,更不可能跳海自殺而死!就等於沒人可以用一盤水浸自已頭浸到窒息而死。 ...
全裸?
除咗蘋果之外,冇一個傳媒報導係全裸喎!
而且仲係葬禮已完咗先報導。

引用:

全裸自殺,聞所未聞;善泳的,更不可能跳海自殺而死!就等於沒人可以用一盤水浸自已頭浸到窒息而死。 ...
自由閪比曱甴搞死咗,可悲!

引用:

死因的確有可疑,案件已經轉交重案組跟進,睇嚟係有自己人因姦不遂殺人滅口。
黑衣暴徒有咩做唔出!

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-10-12 03:48 PM 發表
識游水就不可能跳海自殺……咁嘅理論都講得出, 果然曱甴智商係無下限。
你又有什麼高智商理論講得出?

15歲唔讀中學走去讀vtc都唔方正常人,問題少女自殺有咩奇

1. 法醫屬衛生署部門,  不是警察部門,  是黃絲自己人, 
自己人都話無可疑,  唔明甲由仲撐乜?

2. 選擇土葬, 火葬, 幾時葬,  都系屋企人話事. 
唔系警察話幾時葬同點樣葬.

3. 游泳健將?  有什麼証據証明.

自由閪同曱甴搞!唔夠喉搞死曱甴!然後自殺!

有無聽過浸死既都系識游水既。

引用:

有可疑

引用:
原帖由 後生族 於 2019-10-12 15:51 發表
..........
係咁嗎。

「荒誕香港」
沒有最荒誕,只有更荒誕。
破壞鐵路就歌頌,然後無塊好肉時,鐵路停駛,就鬧人蓄意唔維修,阻塞市民。
打到異見人士變成血人,就情有可願,警察執法拘捕就叫濫捕。
拆哂路上街燈路牌係稱合理手法,表達不滿,然後又走過去埋怨交通警唔指揮交通。
打爛所有CCTV,用傘檔住啲罪行,用口罩遮住啲醜惡,轉身就話光明正大,要人交出啲CCTV,大義 ...
試下可以rap出黎
咁樣個情緒會舒服d

btw我中立的

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]