• 瀏覽: 62,503
  • 回覆: 457
  • 追帖: 8
+36
香港幾十年來都未試過頻頻發現屍體的.除左共匪文革時期.警方又點去解釋先?

根本就係警方殺左人沒法處理才會有咁情況~醒下啦.藍屍土共~

🤣🤣

引用:
原帖由 kelly1124 於 2019-10-12 02:43 PM 發表
近日,互聯網上針對性抹黑香港警察的謠言大肆傳播,一個又一個荒誕的“故仔”(故事)、假新聞滿天飛,試圖煽動更大仇警或仇政府情緒,給香港的局勢火上澆油。

針對這一情況,香港警方在昨日(10月11日)的記者會上集中辟謠,回應互聯網上多個不實傳言,並直言這些謠言的炮制者“居心叵測”,其目的是刻意撕裂香港社會。

警方11日回應的第一個傳言是 ...
總結:信恐怖分子黑警講嘢等於弱智

死曱甴

引用:
原帖由 cp080122 於 2019-10-12 15:52 發表
應針對散播謡言者立法,捉到坐十碌!
懷疑都坐八碌

引用:
原帖由 kelly1124 於 2019-10-12 02:43 PM 發表
近日,互聯網上針對性抹黑香港警察的謠言大肆傳播,一個又一個荒誕的“故仔”(故事)、假新聞滿天飛,試圖煽動更大仇警或仇政府情緒,給香港的局勢火上澆油。

針對這一情況,香港警方在昨日(10月11日)的記者會上集中辟謠,回應互聯網上多個不實傳言,並直言這些謠言的炮制者“居心叵測”,其目的是刻意撕裂香港社會。

警方11日回應的第一個傳言是此前一天香港中文大學一名女生所稱的“遭遇警方性暴 ...
我只相信警方
各位在街上預到有什麼扮醫護 扮社工
都不要相信
只會捉住你俾人打
大叫唔好打 便會叫來一班勇武襲擊 扮保護你 並有更多人衝過來打你
曱甴信一成都死

引用:
原帖由 cp080122 於 2019-10-12 03:52 PM 發表
應針對散播謡言者立法,捉到坐十碌!

那個女大學生指控什麼有男犯被雞姦和輪姦已經笑死我
即係有警察又係基佬又忍不住在那麼多人的地方雞姦犯人神不知鬼不覺,仲要好多女警性慾一齊失控忍不住排隊輪姦那男犯人又神不知鬼不覺,我引述佢講嘅野都忍唔住笑死😂😂😂

造謠容易闢謠難,你隨便講一句,我就做一個禮拜。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-10-12 03:56 PM 發表
暴徒講嘢仲可以信咩
香港彌漫著一片恐怖來自曱甴

引用:
原帖由 沈默獅子 於 2019-10-12 04:41 PM 發表

應立網絡法,杜絕網上散播謠言、煽動暴力、網上欺凌等,以刑事法判決
班甴曱咪話依D係網絡23條囉

事件證明港媒質素是低於國際標準。

引用:
原帖由 LWCW 於 2019-10-12 04:08 PM 發表
總結:恐怖分子當香港市民係白癡
但弊在果堆黃蟲曱甴真係個個都係白痴....!
求其有人作個故仔放上網...佢地睇地就會信到十足十...完全係唔會用下腦去求證....!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]