• 瀏覽: 36,269
  • 回覆: 126
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 bestsinger2 於 2019-10-12 02:52 PM 發表
學生創造緊佢哋嘅未來………死路
糸我地嘅死路呀,佢哋有排都未死,已經激死咗我地啦

梁德榮公開聲明:我唔支持港獨暴徒,下一個會係我

引用:
原帖由 小老鼠精 於 2019-10-12 01:47 PM 發表

現在是誰大誰惡誰正確
上次「義士」在元朗被原居民「私了」返轉頭時是點樣呢?

屈小姐都係慳返啖氣啦,現今既香港,
你自己同老公小心d啦,有咩事差佬救唔到你地。

引用:
原帖由 johnlong18 於 2019-10-12 01:16 PM 發表
大公網香港新聞頻道

梁院長:
你好,日前網上流傳幾段直播片段,令市民萬分驚訝,那是貴校學生在課室禁錮及凌辱貴校講師陳偉強五小時之事。當時陳老師致電報警,警察到場,但校方不允許執法者進入禁錮現場,五小時後學生把陳老師放行離開,陳堅持往警署報案。翌日,校方竟暫停了陳老師的教學職務,並安排涉事學生與院長你對話。
作為納稅人、家長、市民,我大惑不解。一個老師被一大班同學禁錮、凌辱,到頭來,為什麼被懲 ...
如這封信對校長無效,建議把副本也抄送致教育局楊潤雄,特首林鄭和港澳辦作集體負責制,現在香港教育已有極大問題,教出一班如此無禮,滿腦歪理,視法律如無物,也不顧自身前途的學生和未來主人翁,對社會也做成嚴重傷害,他們有著不能推卸的責任!

引用:
原帖由 johnlong18 於 2019-10-12 01:16 PM 發表
大公網香港新聞頻道

梁院長:
你好,日前網上流傳幾段直播片段,令市民萬分驚訝,那是貴校學生在課室禁錮及凌辱貴校講師陳偉強五小時之事。當時陳老師致電報警,警察到場,但校方不允許執法者進入禁錮現場,五小時後學生把陳老師放行離開,陳堅持往警署報案。翌日,校方竟暫停了陳老師的教學職務,並安排涉事學生與院長你對話。
作為納稅人、家長、市民,我大惑不解。一個老師被一大班同學禁錮、凌辱,到頭來,為什麼被懲 ...
香港既大學變晒學店啦
學生個個客人咁
我覺得班上層做到個風氣咁
不如納稅人咪再支助大學生,正式變晒私教學店吧啦

屈穎妍寫得好好, 有一個讚

梁還有臉說自己是校長?
丟盡香港人的臉

放心,不會再聘請大學牲

校長驚學生同佢裝修

不敢言為有歌頌曱甴

建議對理大停止撥款,納稅人的錢不應培養黑社會學生。

引用:
大公網香港新聞頻道

梁院長:
Push

😠😠😠

停職嗰個應該係理大院長自己囉!

香港大專成了特區中特區,快去聯合國申請立國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]