• 瀏覽: 78,018
  • 回覆: 906
  • 追帖: 7
+27
搞清楚點死先啦!
又淨係信自己想信既野你老味唔知黑衣咩構造
勁L煩
問米囉去!你地最鍾意架啦!一時又陰陽眼,一時又報夢

引用:
原帖由 林鄭常俄 於 2019-10-12 10:54 AM 發表
年僅15歲的陳彥霖早前被發現全裸伏屍在油塘魔鬼山一帶海面。由於彥霖生前曾參與反送中抗爭,其遺體亦迅速被火化,外界對警方指其死因無可疑的說法有所疑惑。多區今晚有市民自發舉辦悼念彥霖晚會,晚上9時起,逾千名市民亦到上水大會堂對出空地參與默哀會,地上滿佈燃點起的白色蠟燭及放有白色鮮花,隨後有牧師在場領禱,...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/v ...
成班白痴

引用:
原帖由 sman070707 於 2019-10-12 12:33 PM 發表

唔差左教埋你,你如真喺為下一代,得兩條路
1. 乖乖地搞好香港,做出好成績,2047呀爺高興地俾多幾十年你之餘,仲放心在更多城市推民主化特區。一步一步達至全國民主

2. 你地最啱聽嘅令上面倒台。但得香港倒喺無用嘅,上面d大城市無呼應你點都威脅唔到大陸政權。你要上面民衆呼應,你先要帶出抗爭喺為左全國爭取、血喺為左全國民主而流。但你地而家嘅所作所為完全背道而馳,抗拒大陸人、打大陸人、郁d就叫人 ...
米玩啦。一直推啲新移民入嚟,公屋住哂,另一邊叫港人去大彎區?做埋啲愚民行為。

張死亡證睇下先啦

逾千年輕男在上水哀悼天使,少左個天使做愛生下一代。

引用:
原帖由 shichendao 於 2019-10-12 11:03 AM 發表
毒果老作新聞二十年.澳州記證毒果將條片截頭截尾屈馬蹄露.
這是一宗非常「抵」的交易。
5000元!
就可以買:
一宗獨家。
一個家。
一個妻子。
兩個仔。
三條人命。

引用:
原帖由 春天忽然臂彎 於 2019-10-12 02:15 PM 發表
我係感覺俾人搶左我既自由,就係你呢班垃圾拎走我既自由,
1.想搭地鐵無得搭,想搭巴士又擋路,想揸車又俾人擋路查車
2.想出街食飯食下美心都無,難食既店入到去食食下飯又有人大叫,想晚飯食耐小小又話要早關門
3.想去商場行下又話早關門,唔行商場周出街一係都係關門一係就行人路連馬路不停塞死晒 ...
4. 去銀行攞錢,銀行比曱甴燒左

點解啲文宣覺得係呢度有人信佢,要搵弱智信就返連登啦

On 9,  就算警方話無可疑,都要你地尊貴嘅法醫同意先得,莫非個法醫係黑醫啊。腦殘真係無得醫!

喊乜鳩

引用:
原帖由 josonlai 於 2019-10-12 01:26 PM 發表
懶偉大,問都唔問,實啱佢心水,下一代洗鳩你幫佢抗爭咩。。。。67搞抗爭,而家啲廢青都成日屌喇。。
就算係我呢一代,都唔使你哋用咁ge方法幫我哋抗爭

每逢週末前夕,文宣組落力作故仔,無中生有挑起事端,普羅大眾明白嘅!

引用:
原帖由 Khavefun 於 2019-10-12 02:17 PM 發表

米玩啦。一直推啲新移民入嚟,公屋住哂,另一邊叫港人去大彎區?做埋啲愚民行為。
咁曱甴記得多謝乏民!

引用:
原帖由 林鄭常俄 於 2019-10-12 10:54 AM 發表
年僅15歲的陳彥霖早前被發現全裸伏屍在油塘魔鬼山一帶海面。由於彥霖生前曾參與反送中抗爭,其遺體亦迅速被火化,外界對警方指其死因無可疑的說法有所疑惑。多區今晚有市民自發舉辦悼念彥霖晚會,晚上9時起,逾千名市民亦到上水大會堂對出空地參與默哀會,地上滿佈燃點起的白色蠟燭及放有白色鮮花,隨後有牧師在場領禱,...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/v ...
又係做支宣,用下腦,唔通佢既父母唔痛心,若果真係差人迫死,為人父母點會唔追究真相,你班黑衣人無惡不作,又低能

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]