• 瀏覽: 929
  • 回覆: 19
+4
撞車啦,恊會,跟車太貼啦!
條女自己認記錯,死返埋一邊柒啦!

所以話黑衣黃絲幾低俗,唔關事都係唔係扯係新屋嶺

講黎講去又係想成立獨立調查委員會。
是但一個人9up話警察犯法,你地就話為防自己人查自己人要成立一個獨立調查委員會。

為啥要相信和肯定所謂受害人感受?請先提出更有力證據

無人報警,聯絡疑似受害人又唔覆,點開file呀姐姐。

我都想列刑事呀,報假案俾假口供夠晒和味

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-10-11 08:21 PM 發表
撞車啦,恊會,跟車太貼啦!
條女自己認記錯,死返埋一邊柒啦!
協會助攻,割席

琴日所講同今日唔同

改劇本好快

條女出黎落口供咪刑事調查囉 so what?

引用:
原帖由 呢個自信的樓盤 於 2019-10-11 08:18 PM 發表
中大女學生表示在葵涌警署遭受警員性暴力對待,警方表示投訴警察課未有接獲相關投訴,呼籲受害人提供實質證據。關注婦女性暴力協會表示,相關指控的行徑已足以構成性罪行,警方應以刑事案件跟進,而非一般投訴。 協會表示,警察作為執法者,應肩負搜集證據的責任,但目前公眾對警方嚴重失去信心。協會認爲,在避免「自己人...

//女生噚日(10日)講完後,好多傳媒、好多人都以為佢就係聲稱喺新屋嶺被警員「性侵」嘅當事 ...
贊成,如果查無此事,該中大女學生當以誹謗罪入罪

呢女話男警用力打咗一下佢隻波及女警睇佢小便!首先用乜打先手或索帶?女警睇你小便怕你自殺

大話連編

附件

20191011_c10189f51fa9e868cfc302h0XaTmSCS2.jpg(95.75 KB)

淫娃。

附件

8NmwOZa.jpg(41.45 KB)

1TMHVEk.jpg(48.39 KB)

beOK8Zv.jpg(50.47 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]