• 瀏覽: 41,273
  • 回覆: 349
  • 追帖: 1
+12
自《禁蒙面法》實施後,已爆發多場衝突,早前有網上片段拍到黃大仙龍翔道路障附近,一隊警員從一輛密斗貨車中跳出,拘捕一批示威者後。昨日有網民發現...

真係好奇怪點解班死差佬內部真係唔夠車用嗎???
居然要借用GOGOVAN????
連登果邊話因為可以用黎偽裝其他車輛,
對付班義士容易得多咁話???
你點睇???

新聞來源連結:
http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/1109783/即時-香港-修例風波-被指派貨車接載警員-GOGOVAN-司機非員工可自由接單

附件

kmjnhg.JPG(32.48 KB)

1) 貼 gogo van = join左之ma, gogo van 唔係僱主
2) 警車太揚.......用呢d捉曱甴最好
uber……..c機出事, uber唔使上身

曱甴在不利的時候,就會擺出一臉清純,像樓豬一樣.

Blue objects,載貨之嘛!

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2019-10-10 03:36 PM 發表
似你多D???

引用:
原帖由 liuche01 於 2019-10-10 03:38 PM 發表
Blue objects,載貨之嘛!
真的嗎???
班連登仔話:
信你班死差佬一成都死呀???

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2019-10-10 03:36 PM 發表
擺出驚到瀨尿都有

貨車貼幾間公司貼紙都有啦,唔通又係用來做警員服務咩

驚呢d有咩用,不如諗下之後追究點著草仲好啦

其他貨車咪一樣載曱甴

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-10-10 03:32 PM 發表
自《禁蒙面法》實施後,已爆發多場衝突,早前有網上片段拍到黃大仙龍翔道路障附近,一隊警員從一輛密斗貨車中跳出,拘捕一批示威者後。昨日有網民發現...

真係好奇怪點解班死差佬內部真係唔夠車用嗎???
居然要借用GOGOVAN????
連登果邊話因為可以用黎偽裝其他車輛,
對付班義士容易得多咁話???
你點睇???
...
我都唔明點解你咁多""........前晚警察已用實際行動答左你啦
..

特種部隊都未必用警車啦!少見多怪

曱甴要念著草問題,否則早晚被抓到

都係想搵個藉口搞GOGOVAN咋嘛

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]