• 瀏覽: 41,278
  • 回覆: 349
  • 追帖: 1
+12
黃屍重有冇黃法架,要幫你地先叫合法?乜叫民主呀!

呢招絕分分鐘停在曱甴格嚟

引用:
原帖由 faifai14 於 2019-10-10 03:46 PM 發表
驚呢d有咩用,不如諗下之後追究點著草仲好啦
你估佢係黃之峰,羅冠聰..有外國照..
班嘍囉只係無腦被人呃出黎.
去台灣都唔受歡迎..
連褲都未必有得著,著草難道返深圳???

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-10-10 03:32 PM 發表
自《禁蒙面法》實施後,已爆發多場衝突,早前有網上片段拍到黃大仙龍翔道路障附近,一隊警員從一輛密斗貨車中跳出,拘捕一批示威者後。昨日有網民發現...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20191010/_2019101015065184085.jpg

真係好奇怪點解班死差佬內部真係唔夠車用嗎???
...
乜撚嘢死差佬呀?差你老。母呀!

警察執行任務座咩車關你地事?最緊要係夠效率同有俾錢,記撚住呀,係有比錢㗎 !

其他嘅唔使同我地解釋喎,我地市民要嘅只係結果,什至乜都唔公布但做到嘢就得嘞,座咩車,為效率定掩飾我完全唔在乎 !

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-10-10 03:40 PM 發表

真的嗎???
班連登仔話:
信你班死差佬一成都死呀???
屌,連登?關香港撚事?你躝返連登啦,香討專殺曱甴㗎 !

支持警察執法 

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-10-10 03:32 PM 發表
自《禁蒙面法》實施後,已爆發多場衝突,早前有網上片段拍到黃大仙龍翔道路障附近,一隊警員從一輛密斗貨車中跳出,拘捕一批示威者後。昨日有網民發現...

...
Gogo van啲乞兒司機不嬲為咗生意不顧一切,所以大家唔好用go-go van,見到go-go van 違例,即刻去舉報!

引用:

...
義乜撚嘢士吖,成班黃屍曱甴連耳屎都不如

dllm,用貨車捉曱甴,有乜問題,你吹我撚脹呀!

快撚啲買機票去台灣啦!仲講咁多

引用:

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20191010/_2019101015065184085.jpg

...
車都用埋便衣,方便捉曱甴

坐警車黎話比人知拉你?洗唔洗電話提你走先拉?

引用:
原帖由 fortyoct 於 2019-10-10 03:50 PM 發表
特種部隊都未必用警車啦!少見多怪
唔係少見多怪,佢呢D係低智無知

其實所有車都可以用嚟載差人㗎,巴士啦,小巴啦,的士啦,貨車啦,貨van啦,旅遊巴啦,港鐵啦,電車啦,貨櫃車啦......所以暴徒千祈唔好出街

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-10-10 03:52 PM 發表
偷渡咁丫班友仔
衰開有條路
衰撚得過搗亂完成班老鼠咁捐地道逃走?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]