• 瀏覽: 41,277
  • 回覆: 349
  • 追帖: 1
+12
白痴
手寫住GO Van紙牌也見過
正苦車化粧成
都得

開始知道政府想玩咩,曱甴仲唔著草仲上黎仲咩

引用:
原帖由 ming1208 於 2019-10-10 04:05 PM 發表
都係想搵個藉口搞GOGOVAN咋嘛
呢個至係重點

其實7月干諾道中已經打咗鑊肥司機 , 車頭放咗個 GOGO VAN 牌.

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-10-10 03:32 PM 發表
自《禁蒙面法》實施後,已爆發多場衝突,早前有網上片段拍到黃大仙龍翔道路障附近,一隊警員從一輛密斗貨車中跳出,拘捕一批示威者後。昨日有網民發現...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20191010/_2019101015065184085.jpg

真係好奇怪點解班死差佬內部真係唔夠車用嗎???
...
死曱甴,我>><<1。

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-10-10 17:00 發表
曱甴:見GOGOVAN貼紙就扑OK!
如果嗰架係左軚既兩地牌貨車呢?

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-10-10 03:32 PM 發表
自《禁蒙面法》實施後,已爆發多場衝突,早前有網上片段拍到黃大仙龍翔道路障附近,一隊警員從一輛密斗貨車中跳出,拘捕一批示威者後。昨日有網民發現...

...
你等拉啦

引用:
原帖由 跨境王 於 2019-10-10 05:15 PM 發表

死曱甴,我>><<1。
你母親的生殖器係咪有一陣臭味㗎。

引用:

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20191010/_2019101015065184085.jpg

...
你老母生殖器係咪臭架,死曱甴。

警察做事要黃豬教?

曱甴又杯葛 gogovan

用咩車關樓主咩事
最緊要捉到樓主呢類垃圾

引用:

...

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-10-10 15:32 發表

...
祗要能活捉的黑曱甴,就乜問題都無!

引用:

...
貨車斗內不能載人的,(啊!嗰班不是人、是畜牲、是禽獸 )
這就証明.....黑警....知法犯法!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]