• 瀏覽: 2,393
  • 回覆: 32
  • 追帖: 1
+5
港鐵系統接連遭受大肆破壞,行政總裁金澤培向員工表示,公司發現有同事洩漏保安資訊。有工會代表指近期有一些零件,包括輕鐵的訊號系統,被「純熟地」破壞。

港鐵大部分車站近期受到不同程度破壞,包括開放式設計...

籠裡雞作反

新聞來源連結:
http://news.tvb.com/local/5d9db6c9e60383e7257b1fd6

根據暴徒理解,係警察臥底做

炒晒黃畜,還我港鐵。
拉入監房,接受制裁。
曱甴害人,禍及殃民。

yellow objects話又無警察扮嘅!

良心職員睇唔過眼黨鐵所作所為

大家價值觀不同,好難一齊工作。

識入駕駛室開逃生梯,已經知有鬼喇!爭在係現職定離職啫。

快抽出內鬼

唔聽論壇講, 請曱甴啦, 請到曱甴做員工, 你間公司隨時停收工都似

學下國泰堅持開除所有犯法人員,你睇下呢個月機場仲有冇攪事?仲有冇飛雞包圍旅客。

又要做雞又要牌坊邊有咁完美

引用:
原帖由 faifai14 於 2019-10-10 12:34 AM 發表
學下國泰堅持開除所有犯法人員,你睇下呢個月機場仲有冇攪事?仲有冇飛雞包圍旅客。

又要做雞又要牌坊邊有咁完美
👀新港城事件 反映地主會勢力

大後台角色隱現

引用:
原帖由 武若依 於 2019-10-9 11:04 PM 發表
根據暴徒理解,係警察臥底做
係你咁蠢先至信呢D咁白痴黃宣宣傳!

引用:
原帖由 wgcn 於 2019-10-9 11:52 PM 發表
良心職員睇唔過眼黨鐵所作所為
擺明呢D係癌細胞,原來樓主鐘意呢D野!

引用:
原帖由 白雲2014 於 2019-10-9 22:47 發表
港鐵系統接連遭受大肆破壞,行政總裁金澤培向員工表示,公司發現有同事洩漏保安資訊。有工會代表指近期有一些零件,包括輕鐵的訊號系統,被「純熟地」破壞。

港鐵大部分車站近期受到不同程度破壞,包括開放式設計...

籠裡雞作反

新聞來源連結:
http://news.tvb.com/local/5d9db6c9e60383e7257b1fd6 ...
二五仔?

引用:
原帖由 車站懷舊的手機 於 2019-10-9 11:32 PM 發表
炒晒黃畜,還我港鐵。
拉入監房,接受制裁。
曱甴害人,禍及殃民。
建議送一批去大陸審(自己方法返大陸)
再判十年
相信毛乜曱甴敢出泥

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]