• 瀏覽: 889
  • 回覆: 15
奸邪妖獸可惡非常!

不要請 2010年後畢業嘅大學生

垃圾學生,尊師重道都唔識,讀到博士都無撚用
暴徒就係暴徒,警察止暴制亂天經地義....支持講師不向曱甴低頭

陳偉強講師被禁固仲被停職真系痴L線

反正咁L多大學牲連中學程度都無! 理大又無醫科排名又低可以殺校啦! 慳返納稅人好多錢!
淋病使多40億討好班冚渣橙! 教出一班無恥畜生賤種!
引用:
原帖由 商界小水管 於 2019-10-9 09:46 PM 發表
理大香港專上學院講師陳偉強日前接受傳媒訪問質疑《禁止蒙面法》阻嚇力不足,認為政府應以暴動罪來止暴制亂,言論引起一些學生不滿。陳偉強昨晚上堂時遭受學生包圍5小時。陳偉強表示,對學生圍困行為感到痛心。

大學學渣又來圍罵、禁錮師長。理工大學專業及持續教育學院講師陳偉強昨日(8/ ...

殺校啦! 重留呢D垃圾黎做乜柒嘢?
引用:
原帖由 redredeapple 於 2019-10-10 07:52 AM 發表

引用:
原帖由 redredeapple 於 2019-10-10 07:52 AM 發表
因為校長都係黃銀嘛
愛國在港竟成被打壓一族, 真係人都顛

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-10-10 07:57 AM 發表
殺校啦! 重留呢D垃圾黎做乜柒嘢?
根本理大就在養曱甴, 冇呢類校長係度, 有解放軍到黎掃平曱甴, 但洗學童腦的黃色洗腦中心及黃師仲係度的話, 好快又死灰復燃, 捲土重來..

唔掟你氣油彈,已經好和平

湖北琦都可以做曱甴王, 將來香港都係每日150個嘅世界! 你班曱甴自己將香港送比佢地真係怪唔到大陸人
引用:
原帖由 Colour 於 2019-10-10 08:03 AM 發表
唔掟你氣油彈,已經好和平

向批鬥說不,支持警方嚴正執法

又係一班 yb 人渣
引用:
原帖由 商界小水管 於 2019-10-9 09:46 PM 發表
理大香港專上學院講師陳偉強日前接受傳媒訪問質疑《禁止蒙面法》阻嚇力不足,認為政府應以暴動罪來止暴制亂,言論引起一些學生不滿。陳偉強昨晚上堂時遭受學生包圍5小時。陳偉強表示,對學生圍困行為感到痛心。

大學學渣又來圍罵、禁錮師長。理工大學專業及持續教育學院講師陳偉強昨日(8/ ...

根本成件事係理大策劃!

一開始理大以「更好和學生溝通」為理由誘使講師轉去另外一個更大課室,等更多多唔係上佢堂嘅「學生」可以加入禁錮

之後講師報警,你話保安點會唔問過管理層先阻止警察入去?擺明係理大指示!

成件事理大係有策劃!

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2019-10-10 08:11 AM 發表
根本成件事係理大策劃!

一開始理大以「更好和學生溝通」為理由誘使講師轉去另外一個更大課室,等更多多唔係上佢堂嘅「學生」可以加入禁錮

之後講師報警,你話保安點會唔問過管理層先阻止警察入去?擺明係理大指示!

成件事理大係有策劃! ...
呢D咪係黃色教室囉

有冇留意佢只曲線贊賞集體欺凌, 人多大聲就如啱

懶理是非及道理, 亦懶理失打壓及被欺凌的受害者.

在咁既大學環境培訓出來的, 咪現在這班只求大聲, 樣樣圍人及講惡的學生出來囉

其實, 林鄭好大責任, 只批大量公帑及教育, 但就唔監管教育機構怎運用及如何作育英才
結果是俾黃色教育集團拿公帑訓練曱甴軍, 毀滅香港.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]