• 瀏覽: 40,235
  • 回覆: 633
  • 追帖: 3
+42
今天有戰事?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-10-13 11:24 AM 發表

有良知唔講721?
定係對721冇要求?
如果你想話721抵死
咁福建佬係更抵死
當然你可以繼續假道學
我從來無支持721去打人的人。應該要拉
我亦從來無支持警方721入去嘆荼30分鐘走人。

黃人呢?打到幾多次異見人士成身血。但絕大部份黃人一句說話都吾講。

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-10-13 11:31 AM 發表

你唔好又invent d新theory自hi
大家都知原本港鐵好地地
係淫民日報屌到港鐵變黨鐵
奴才9歐陽伯權舐共唯恐不及遊行未開始便停駛才俾人拆KLMCH
咪再呃人顛倒因果啦你。
葵芳煙彈事件之前,龜鐵幾何試過主動提前封站?龜鐵當時大開中門俾班黃巾入內避難無落閘無阻擋,亦無主動報警要求警察入去驅趕,黃巾賊唔夠警察打就遷怒龜鐵圍堵站長室。龜鐵以前次次都免費車班黃巾收工,黃巾跳閘同埋擋車門亦都唔追究唔洗食罰款傳票,黃巾竟然養狼狗咬心口要圍堵站長室喎,恩將仇報仲想下次可以歡迎內進茶點招待?
搭霸王車仲要搞破壞,呢啲 “客人” 邊個有興趣去接待先得架啫?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-10-13 11:40 AM 發表

因為有班白L痴以為見到咩唔啱心意就諗第2d嘢跟住話點解唔係咁,冇可能係咁之類便可
又唔諗吓搞咁多Logistics穿咗就仆街
圍內幾個一齊搞掂佢Close file關仁隱士算數
你揀邊樣? ...
你即係話釘子健當日講緊大話?釘子健話自己俾強力部門安排好晒你所唔認同果啲logistics速遞左上去喎。

引用:
原帖由 我有事閃先 於 2019-10-9 20:27 發表

真係話黃絲腦殘無錯
你屋企私人地方開賭檔,種大麻,係咪要警察有搜查令先入得來拉你呀?
仲有,警察扑爛隻門入都仲得
當日警察有扑爛隻玻璃門已經好克制

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-10-13 11:59 AM 發表

仲有,警察扑爛隻門入都仲得
當日警察有扑爛隻玻璃門已經好克制
警察執法期間有設施損壞,業主可以要求政府賠償,相反,黃巾邊個會出黎 “找數” ?

引用:
原帖由 arcadiang 於 2019-10-9 07:51 PM 發表

生你嗰個就係啦………………
你狗都不如

引用:
原帖由 mac02 於 2019-10-13 12:14 發表

警察執法期間有設施損壞,業主可以要求政府賠償,相反,黃巾邊個會出黎 “找數” ?
商場有保險,不過商場涉及違法行為保險未必受保,而且因為保安參與違法行為,警察可以不賠。

不過當時保安阻止警察進入,警察係可以打爛玻璃門破門而入

引用:
原帖由 黃昏忽然 於 2019-10-13 12:52 PM 發表

你狗都不如
果然養不教我知錯呀😄😄😄

引用:
原帖由 arcadiang 於 2019-10-13 01:49 PM 發表

果然養不教我知錯呀😄😄😄
竟然有知錯的保安狗🐶

引用:
原帖由 黃昏忽然 於 2019-10-13 02:10 PM 發表

竟然有知錯的保安狗🐶
原因就問下你娘親呀

真係要笑撚住表揚,因為幾條契弟曲線反映了警察係唔可怕 非暴力嘅,你睇暴徙拆鋪破壞時 竟然冇一個好似佢地咁盡忠職守嘅保安出現,是否保安同暴徒勾結? 還是商場默許?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]