• 瀏覽: 40,238
  • 回覆: 633
  • 追帖: 3
+42
黑警無法無天

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-10-9 05:39 PM 發表

私人地方黎架,你班popo話入就入?
私人地方殺人放火強奸老爆係咪都唔入得?

保安公司保護黑衣人,即時大炒尤

引用:
原帖由 飛鷹_ 於 2019-10-9 06:20 PM 發表

佢哋係驚之後會俾甲由搞, 定係自己黃, 真係佢哋先知. 如果係老細落柯打, 咁又好做喎, 照同差人講, 叫差人charge佢老細.
就算老細落命令但明知犯法嘅,保安都係唔應該執行。唔通老細叫你去賣毒品你都照做吖?俾人捉到,睇下到時告邊個?

仆街毒果歪理當真理。但又慘得過有班黃曱甴信到十足

白痴,看更周圍都揾到,阻乜 春,炒就炒囉,洗春聽垃圾管理公司講咩

真係唔怪之得要做食焦,咁撚戇鳩都做得出,為咗份垃圾工竟然幫曱甴而犯法真係唔死都冇用,你畀人拉嗰班暴徒曱甴一隻二隻翹埋隻手咪又係睇住你死

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-10-9 05:48 PM 發表

你真係以為當你殺死人後,唔出你住緊嘅屋邨,警察就唔可以拉你?
你被人洗懷腦喇!
D人係燒壞腦,低B左

食屎啦曱甴,阻差辦公四個字唔識啊呢,你班傻西字都唔識多個,以為連登滴歪理係真理,邊個話比你知商場係私人地方,邊個話比你知私人地方就可以窩藏罪犯?笑死人😂😂

引用:
原帖由 onnam 於 2019-10-9 05:54 PM 發表
曱甴吹雞今晚新港城聚集,懇請警方今晚重兵封鎖商場大圍捕。
來個籠中捉狗

提示: 違規內容已被屏蔽
要有合理懷疑,當時D狗有冇向保安陳述佢地的懷疑,如果冇,我係保安都吾俾你入喇,成班友蒙晒面,又吾identify自己, 點知你係米賊?

保安好聽d就係石q,唔好聽就係看門狗。
大是大非面前唔知佢地係想做班曱甴嘅看門狗?抑或係盡忠職守嘅石q?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]