• 瀏覽: 64,314
  • 回覆: 782
  • 追帖: 2
+21
引用:
原帖由 男E 於 2019-10-9 05:43 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=2PYvqH35lWM

明顯保安阻差辦公, 不過保安衰on9多d
如果公司無指引甘做,呢班食q衰on九

依家商場保安職責是阻止警員入內執法,但暴徒入去搞商戶,就咩都唔做,任佢哋搞破壞,如果我係受破壞商戶,我就唔交租了,商場保護唔到佢哋

拉得實在太好了!

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-10-9 05:32 PM 發表
警方今午(9日)拘捕馬鞍山新港城中心3男2女保安員,涉阻差辦公。消息指,警方周一(7日)晚上9時接報,指港鐵馬鞍山站遭人

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191009/photo/bkn-20191009170354669-1009_00822_001_01b.jpg?20191009171654

警方今午(9日)拘捕馬鞍山新港城中心3男2女保安員,涉阻差辦公。消息指 ...
拘捕呢五個暴徒保安就啱晒!
跟盡快捕埋亂港班泛民狗、黑校長、黑教師、黑記者、黑醫護、黑社工⋯⋯

引用:
原帖由 judylam651 於 2019-10-9 05:40 PM 發表

無錯,保安員都係遵循上司指示,阻唔到警員可能即炒尤,其實好無辜..
保安要先自保,如果有刑事案底就冇得再做。所以可能真係要執生。

抵死!等睇下一班柒頭保安比人拉。

私人地方係有權唔比你入,我知你實唔夠料告,故意拉人希望帶番去嚇撚死d 人,仆街黑警

放曱甴,攔警察,抵拉

保安哥哥好L型呀

問下自己,憑咩唔比警察入去。自己都答唔到,咁咪衰咗囉。

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2019-10-9 05:39 PM 發表
好鐘意呢個字體

以後新港城無乞衣暴徙圍保安啦

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-10-9 05:33 PM 發表
係咪痴架, 保安都有佢既職責, 人地只係盡忠職守咋喎
盡忠職守?乜保安既職責係保護暴徒,協助阻礙警方執法,提供充足時間比暴徒離開咩?商場被滋擾生事,阻礙商戶營業,佢地都無阻止,咁要呢啲保安黎做乜?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]