• 瀏覽: 3,741
  • 回覆: 64
+2
引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-10-9 05:15 PM 發表

除咗呢D廢柴所謂大學校長會咁安排仲有邊D人會蠢L成咁
唔知係PR定咩, 作出一個咁無人性既安排.
總之咁樣推個教授去死, 變相向暴徒跪低.

陳偉強可以民事起訴理工

香港各大學校長院長教授講師教職員
一係尸位素餐貪生怕死爲份工
一係根本就係暴徒幕後黑手
呢位講師不畏縮向暴徒說不
值得全港人拍掌

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2019-10-9 05:18 PM 發表

唔知係PR定咩, 作出一個咁無人性既安排.
總之咁樣推個教授去死, 變相向暴徒跪低.
本來大學唔會教學生德育但有權力對無道德嘅學生作出懲罰!
可惜香港嘅所謂大學校長個個膽小如鼠連向老師作出犯法行為都唔敢踢佢地出校!

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-10-9 04:54 PM 發表
理工大學專業及持續教育學院(CPCE)昨日發生爭執,一批支持示威學生包圍言論反示威的講師陳偉強,擾攘5小時才放行。校方今日就講師問題安排對話...

我係阿Sir都唔去啦! 班曱甴畜生無人性輕則又比呢D賤畜圍非法禁錮! 重則比呢 ...
講司已報警,私下對話係防礙司法公正..
真正做法係警察向戴口罩學生問話,
如當日有份參與非法禁錮既就要拘捕,落案控告...

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-10-9 05:03 PM 發表

證明呢個老師思想清晰過班仆街校長
以前話比人聽做大學校長,嘩,立即肅然起敬.
而家話比人聽做大學校長,挑,食屎啦.

班曱甴口講言論自由但手段就要對反對聲音滅聲! 呢堆畜生有乜資格爭取民主? 連講民主資格都無
引用:
原帖由 36H 於 2019-10-9 05:22 PM 發表
香港各大學校長院長教授講師教職員
一係尸位素餐貪生怕死爲份工
一係根本就係暴徒幕後黑手
呢位講師不畏縮向暴徒說不
值得全港人拍掌

同埋理大學院該次對話人數是否超過50人..

50人既集會,應該要求學生唔準蒙面..

否則有教唆及煽動學生違反蒙面法之嫌...

陳偉強講師受5個多小時驚嚇,仲會見呢班暴徒自由西 ?
建議陳講師暫停教學,唔好再相信包庇罪犯的理大校方 !

香港班校長跟香港班高官一樣,九成揸外國護照,好多都有黑材料或身有屎唔敢亂嚟,唔係鹵味咁多監聽用來做咩?

引用:
原帖由 numan123 於 2019-10-9 05:08 PM 發表
剛剛新聞話新港城幾個職員被補因為唔俾差人入,阻差辦工。好快到理大院長仲兼非法禁錮
congratulations

唔通送上門俾恐怖分子再禁錮多一次咩
仲有,今次唔會純粹禁錮,分分鐘打直行入去,俾人打橫枱上黑箱車

未來香港係會由每日150個嘅新香港人領導
引用:
原帖由 lkj362398 於 2019-10-9 05:29 PM 發表
睇著呢些後生 真唔知香港嘅未嚟喺邊

引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2019-10-9 05:32 PM 發表
唔通送上門俾恐怖分子再禁錮多一次咩
仲有,今次唔會純粹禁錮,分分鐘打直行入去,俾人打橫枱上黑箱車
無咁蠢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]