• 瀏覽: 49,834
  • 回覆: 805
  • 追帖: 3
+56
引用:
原帖由 faifai14 於 2019-10-9 12:03 PM 發表
呢d通告隨時可以一百幾十張,無名無姓講咩?

《一位在台灣的朋友,剛傳來的評論供參考,他今年69歲,原藉山東,已退休,他父親解放前是做生意的有錢人,1949年逃難到台北》
*《香港的示威者,為什麼你得不到我的尊敬?》*
你為什麼要蒙面呢?蒙了面還要責怪別人假扮你、嫁禍你,不是證明你自己無知嗎?你不是說有心理準備為香港民主犧牲生命嗎?你既然連死都不怕,怎麼還害怕別人認出你?
中國的六四天安門學生運動 ...

又係無限個匿名

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-10-9 11:56 AM 發表
10.1警方近距離開實彈槍擊中學生,並拒絕立即施救,消防處處長及工會當晚即發文盲撐警方,約200名消防及救護員透過民間記者會發表聯署聲明,怒轟「處長不代表我」,並決定站出來發聲,呼籲各公務員及紀律部隊為公義發聲,站在良知一方。...

https://static.appledaily.hk/ima ... /1570547279_4641.jp ...
請開名。

陣前叫囂,污衊,破壞,
都是迫解放軍出手,
到時,國際,外敵,
有很多低制中央手段,
禁運,打擊金磚五國,一帶一路,
貨幣銀行業務。
對中央有百害而無一利!
咁?
為何要中央出手,
爛攤子,無交通工具,
對國內有影響嗎?
係你自己返唔到工,關我什麼事?

咁16 萬公務員聯署撐警呀

你話就係? 都要睇有幾可信😏
呢份暴紙, 算了吧😴

交辭職信可以代表你地嘅決心,無就唔好係度廢up

曱甴公務員也好不過那裡。最好辭職吾做。

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-10-9 11:56 AM 發表
10.1警方近距離開實彈槍擊中學生,並拒絕立即施救,消防處處長及工會當晚即發文盲撐警方,約200名消防及救護員透過民間記者會發表聯署聲明,怒轟「處長不代表我」,並決定站出來發聲,呼籲各公務員及紀律部隊為公義發聲,站在良知一方。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20191008/720pix/1570547279_4641.jp ...
支持防暴暴力對付曱甴暴徒

蘋果創作新聞,唔見人名又狗 噏話係聯署。

引用:
原帖由 banjo. 於 2019-10-9 12:02 PM 發表
毒果又嚟老作呃智障
其實智障特別多估算超過70%

引用:
原帖由 banjo. 於 2019-10-9 12:02 PM 發表
毒果又嚟老作呃智障
啲智障黃蟲真係好易呃...果然係啲低等生物...真可憐....!

全港有幾多消防?200未計吹大左😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]