• 瀏覽: 3,694
  • 回覆: 42
+4
呢些暴徒真嘅系無法無天,支持警察拉人,對付這些暴徒實在不用客氣

公眾妨擾

香港人最初辜惜呢班曱甴,依家自作自受,抵死。

引用:
原帖由 球場上的光棍 於 2019-10-9 03:01 PM 發表
鬼唔望呢d香港人變成`伊甸湖'套戲縱容班細路嘅男女主角下場一樣。

引用:
原帖由 球場上的光棍 於 2019-10-9 03:01 PM 發表
曱甴無法無天,市民整日生活喺黑色恐怖中,如果還不發聲,下一個可能就是你。

引用:
原帖由 xieyurui 於 2019-10-9 02:58 PM 發表
呢些暴徒真嘅系無法無天,支持警察拉人,對付這些暴徒實在不用客氣
牠們是車匪路霸

引用:
今時今日仲系大把人撐甲甴以及同情佢地

引用:
原帖由 三級警司 於 2019-10-9 04:31 PM 發表

牠們是車匪路霸
黑衣暴徒依家比黑社會都囂張!

買番一兩萬部呢D機械人,將射水晶彈珠裝置改為射楜椒球,強力膠水球,甚至捕足網等..
以集群方式(如無人機表演燈火效應),人工智能控制,
有事可以以多圍少既方式向暴徒進攻,
就算暴徒可以丟爛部份機械人,但機械人射出既楜椒球,強力膠水球,甚至捕足網令暴徒走唔甩,
當暴徒或被膠水"痴"住隻腳,鞋或手部"痴"住衣物等等,戰鬥力下降時先出防暴警制服....

國產DJI出品,有PWM控制,可以研發彈射裝置,有AI 晶片,識避人,跟隨可疑人,根據對方裝扮,動作等作出反應..應該可以改裝,甚至港鐵可購入作巡邏用..

一隻包埋配件都係數千元,買番一萬隻都唔駛一億..
都唔夠俾警察近月既OT錢...

可否告勒索恐嚇等更高罪名?暴徒簡直膽生毛!

木馬屠曱甴

聰明

土匪曱甴

下流蝗家警察!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]