• 瀏覽: 12,506
  • 回覆: 127
  • 追帖: 1
+11
人禍比天災更害死得多人,
希望各位大哥大姐覺悟收手啦,
唔係遲早禍及自己同身邊親人

引用:
原帖由 札卡維 於 2019-10-9 10:23 AM 發表
禍首是政棍及法棍,一日吾清,永無寧日。

零增長,香港人真係咁易呃咩!

引用:
原帖由 札卡維 於 2019-10-9 10:23 AM 發表
人比鬼更可怕。

唔係我唔信人,係好多時人信唔過,現今好多人太虛偽表裡不一,好難觸摸對方何時喜歡你及何時討厭你,對你有心病積怨等等。

車,就算跌十成都係市民受害,政府大把錢咪咁能天真啦做人

引用:
原帖由 石子宏 於 2019-10-9 09:16 AM 發表

中美貿易問題未解決,加上香港社會活動持續逾4個月,行政長官林鄭月娥昨指,相信政府稍後公布第三季經濟數字肯定很差,各行業將進入嚴冬,政府早前宣布推出逾千億元紓困措施,亦呼籲業主及地產商抱同舟共濟、共渡時艱精神,支援受打擊商舖。另外,港大有研究預測2 ...
仲有GDP, 暴徒黑衣人做唔到野

香港人對經濟真係無咩常識,經濟係每個國家都會有好同差嘅時間,經濟差永遠你都一樣要交稅比政府零售業差只係市民面臨失業,日常開支食飯搭車你都一樣要比,唔該樓主講野之前用下個腦諗下,唔好咁無知

引用:
原帖由 石子宏 於 2019-10-9 09:16 AM 發表

中美貿易問題未解決,加上香港社會活動持續逾4個月,行政長官林鄭月娥昨指,相信政府稍後公布第三季經濟數字肯定很差,各行業將進入嚴冬,政府早前宣布推出逾千億元紓困措施,亦呼籲業主及地產商抱同舟共濟、共渡時艱精神,支援受打擊商舖。另外,港大有研究預測2 ...
縱容班恐怖份子仲扮野,
按國際標準恐怖份子要即時開槍射殺,
癈物特首日日等出糧退休,
咩Q都唔做!!

不死也冇用

多謝你地為香港好,為下一代爭取一個更荒蕪既香港

曱甴可以食垃圾過活 自由西可以做雞為生

引用:
原帖由 如果我變成回憶 於 2019-10-9 09:39 AM 發表
大學報告?
一邊反政府 搞亂香港,一邊出報告 又抽埋水
講得好,啲所謂大學生依家係咩態度,直呼校長全名,xxx出嚟~大學收得皮啦

香港可以好強,因為有祖國頂住,美國賤國手段遲早整死翻自己美醜國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]