• 瀏覽: 5,322
  • 回覆: 60
+2
所以中槍果兩件間學校話明唔會踢出校咪明智囉

校長都有問題

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-10-9 06:25 PM 發表
爬牆先可進出 禁固內虐?
家長們團結丫
9唔搭8

惡到呢。遲d禁錮老師,批鬥校長㗎啦

暴徒已經到了無法無天時代!

正可憐蟲。人型渣。

香港曱甴,時代垃圾

暴徒行為已經危害香港
處處破壞~學校都破壞~冇良知~係假民主

黑記~假民主派仲要美化暴徒
禽獸不如

強烈要求:
社署盡快安排團體負責清掃街道,以應付將來判罰社會服務令的大量暴判,由於數目龐大,建議分十八區,集中星期六日,日間時份,其間由防暴監工。
市民可無限制拍照,以將彰顯自由,而暴徒需大字掛上名牌及職業,以懲罰暴徒犯案時蒙面的罪行。
另外,旅遊業議會亦可新增景點,帶領遊客看罪犯被懲罰的樣子,一來可向外宣揚法治得到彰顯,收復香港旅遊業的聲譽,二來帶動十八區的各行業經濟。

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2019-10-9 08:15 AM 發表
  (星島日報報道)暴力示威蔓延校園,荃灣一所中學上周有學生撕走校內連儂牆「反修例」標語後,有不同政見學生肢體衝突,校方的處理手法,引起部分...

http://static.stheadline.com/stheadline/news_res/2019/10/09/268466/i_790x524_701728151.jpg

原來是中五生被中三生打,校長出頭叫家長帶走中三仔!最後中三仔 ...
全部學校要交曱甴名單

引用:
原帖由 黃長興 於 2019-10-9 06:11 PM 發表
自食惡果陸續有來...................

1, 黑記長期支持暴徒:結果近日被掟中氣油彈成為火人(自食惡果)。

2, 黃絲永不割席支持暴徒火燒港鐵:結果導致交通混亂,塞車塞人塞了半日先返到工,怒火沖天(自食惡果)。

3, 黃校黃師教導出一班暴徒,推動他們使用暴力解決問題,默許私了行徑:結果今天有大學校長、講師被禁錮漫罵批鬥,有中學被攻擊(自食惡果)。
...
大學生帶頭攪文革 班細既痴晒線架喇

班中三曱甴話, 果D 中五仔其實係差人臥底, 果陣星爺套戲都做過啦..... 話時話, 唔知呢間學校係咪又有張敏呢D 索miss 既呢?

引用:
原帖由 菊草葉 於 2019-10-9 06:28 PM 發表

獨立後,如何對抗解放軍?
一日就被炸平,仲害香港被飛彈炸。

現在市面咁平靜,馬路上人都少,可能因為中方已準備好,將飛彈對準香港...

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2019-10-9 08:15 AM 發表
  (星島日報報道)暴力示威蔓延校園,荃灣一所中學上周有學生撕走校內連儂牆「反修例」標語後,有不同政見學生肢體衝突,校方的處理手法,引起部分...

原來是中五生被中三生打,校長出頭叫家長帶走中三仔!最後中三仔 ...
又係差佬扮中3生?

逃學威龍?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]