• 瀏覽: 56,438
  • 回覆: 1,138
  • 追帖: 2
+103
我真係好想爆笑,竟然有人信!
若佢係警察,佢真係好想表明身分,咁專登企口閘前俾你影,又專登攞支似警用電筒和胡椒噴霧出黎俾你影,咁佢喬裝來做乜嘢!
真係信??😂
一條片就可洗白其他破壞港鐵既直播片段?用腦諗諗先啦

引用:
原帖由 正恩fans 於 2019-10-9 09:41 AM 發表

好,你俾段片我,係片中蒙面人再去破壞,你唔會俾唔到咁on L 99啦!
唔好禁懶啦on9仔,自己上網搵,你有冇警察朋友,你自己問吓佢哋,你就會明

引用:
原帖由 ipo2016 於 2019-10-9 09:45 AM 發表
10月4日"暴徒"大規模破壞黨鐵竟然一個人都拉唔到, 到底係失職定係臥底?
大佬點敢拉你呀, 拉你又話 濫捕😑😑 啱啱睇到份報紙, 唔記得咗咩報紙😑 拉咗二千幾人 , 警察係要拉夠三千人😑😑 咁究竟你想拉定唔拉先? 講咗唔好反悔, 唔好轉頭又話亂咁拉

引用:
原帖由 正恩fans 於 2019-10-9 09:45 AM 發表

唔使講咁多啦,如果全部都係警察做,咁即係無人反修例,修訂逃犯條例可以重推!👏
yes, 其實我都係咁諗👍👍 唔好再搞喇全部都係警察搞! 事情完結

引用:
原帖由 半夜肥沃的樓奴 於 2019-10-9 05:13 AM 發表
汽油彈又係警察、 破壞地鐵又係警察、 破壞360銀行美心又係警察😑 咁警察打人 被警察打嗰啲又係警察🤔🤔🤔 真係越諗越唔通🤭🤭
黃腦係咁架啦 ,人云亦云,唔會自己尋求答案,所以大話講多幾次就會變事實。
到底d人可以有幾柒先會信以為真🤭🤭

死文宣,咪乸屈得就屈,自己友都呃,一睇就知係曱甴暴徒扮,咪乸扮嘢,戲子一大堆,出面嗰位都係😡

引用:
原帖由 refugee 於 2019-10-9 09:49 AM 發表

上水站側邊有走廊玻璃被打碎,曱甴暴徒要出入根本唔駛靠個閘

嗰晚見直番兆康嗰邊曱甴都係咁做,打爛玻璃捐左入去
就係呢樣嘢囉, 你一早起身派大量人力物力去打,去破壞!! 你而家又話喺警察😑😑

引用:
原帖由 Sith-Lord 於 2019-10-9 05:03 AM 發表

留意番條片,成個車站完全落閘反銷住一班蒙面人喺入面。完全唔怕比人拉。
平時真正示威者永遠落半閘,隨時走佬。
咁你咪叫暴徒去捉暴徒囉

暴徒就係暴徒,唔駛講證據,隨口就可以屈人。

圍外就話勇武係警察。
圍內就支持破壞打人,同勇武情同手足。
借咁既手段去騙取兩邊民意。

引用:
原帖由 半夜肥沃的樓奴 於 2019-10-9 05:10 AM 發表

如果每樣嘢都係差佬去做嘅、 以後都唔使捐錢俾咩基金“ 根本都冇真香港人用暴力 、 全部都係警察做、 咁以後嗰啲 乜嘢籌款都唔使再捐錢了😑😑 全部犯法嘅都係林鄭叫人做嘅 或者共產黨自己做嘅😑😑 咁嗰個乜嘢612基金 啲錢攞嚟做咩呢 ...
well said!  啲垃圾打爛嘢時就爽, 做完又驚, 想搵人頂

引用:
原帖由 南宮老人 於 2019-10-9 06:23 AM 發表

樓主,示威者係有打黑警,係有打爛黨鐵,擲汽油彈,呢d係好多片都睇到架,佢地拉到要受法律制裁架。
不過黑警同樣有打示威者,刑毀,擲汽油彈,老妨,可惜佢地係拉唔到架,更唔使受法律制裁。
有晒片有晒真相不容抵賴
https://youtu.be/BPncl5UxghI
https://youtu.be/A59lGk4nbqA ...
咁多暴徒你咪叫暴徒去捉呢啲假扮暴徒既警察囉,點解幾個月一個都捉唔到啊

唔記得星期六定星期日, 仲早起身過我 , 大約兩點我一開電視就見到 唔知邊個輕鐵站, 有一堆人喺路軌上面搞😑😑 全世界都睇到, 呢啲係你為咗我哋做, 所以我都冇怪你👍👍 你辛辛苦苦, 用汗水建設香港 !! 我都睇到

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]