• 瀏覽: 16,675
  • 回覆: 119
  • 追帖: 1
+7
小鳳姐出場

坐咗咁L耐移民監先唔批,
快d多謝之鋒同 Solomon Yue 喇

港人6月以嚟,面對警方濫權濫暴甚至向學生心口開槍,都仍未能申張公義,更加多次目睹警方涉嫌縱容黑幫、撐警人士恐襲平民,全城民憤可以話係谷到頂點。

不過,莫非係驚終有一日要為自己言行負責,早前就有網民話公共關係科總警司謝振中謝Sir,太太已經有綠卡,佢就想申請埋做美國移民。多次去美國發言嘅香港眾志秘書長黃之鋒即刻「助攻」,話同美國方面講咗,要鼓勵謝Sir全家世世代代留喺大灣區呀。今日記者會謝Sir罕有唔見人,網民都好關心佢去向,八方聽講最新消息,就係傳聞謝sir申請美國移民被拒,睇嚟都係要繼續做中國人先喇。

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20191009/60131763

唔好走呀,走左少好多樂趣

提示: 違規內容已被屏蔽
如果是真的話, 咁就抵佢啦。  

唔怪得之中共高層咁贈gphone啦,使班x毛日日踩佢. Gphone 好波,繼續努力,有望成為總統👍

引用:
原帖由 coldkiller 於 2019-10-9 01:36 AM 發表
小鳳姐出場

坐咗咁L耐移民監先唔批,
快d多謝之鋒同 Solomon Yue 喇

港人6月以嚟,面對警方濫權濫暴甚至向學生心口開槍,都仍未能申張公義,更加多次目睹警方涉嫌縱容黑幫、 ...
fxxk

附件

4051999_1487574697.jpg(13.2 KB)

好彩去唔到啫,去咗又搵籍口扣留資產就GG了,是福不是禍是禍躲不過過,中國早已叫人唔好去美國啦,流民國家

愛國為什麼要去美國

引用:
原帖由 cyrus218hk.. 於 2019-10-9 02:04 AM 發表
5毛去左邊
佢地淨係識投訴ga 乍

我當佢地R痕

你應該多謝員佐級姓林既成9日口不擇言跣9你地police~

引用:
原帖由 廚房粗俗的留言 於 2019-10-9 02:24 發表
好彩去唔到啫,去咗又搵籍口扣留資產就GG了,是福不是禍是禍躲不過過,中國早已叫人唔好去美國啦,流民國家
x2

提示: 違規內容已被屏蔽
美國全部都係黑警喎

又來作石

主題標籤 #黃之鋒
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]