• 瀏覽: 16,674
  • 回覆: 119
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 農場藍色腳毛 於 2019-10-10 11:35 AM 發表
咁就打飛機啦,曱甴綠卡都無
唔通謝 Sir 又應該有?點解唔一齊留港?

提示: 違規內容已被屏蔽
幾時去貝沙灣幫痴瘋屋企大裝修加野火會

咪好囉,祖國歡迎佢回頭。以後洗錢係祖國同香港就夠了。

毒果新聞又係...............

作文打非子...

咁唔夠嫁,要幫所有示威者申請綠卡先夠威。

希望所有示威者成功移民美國。

各位藍絲們,學野了,見到黃人就傳返去國安局吧,等佢地返唔到大陸

引用:
原帖由 coldkiller 於 2019-10-9 01:36 發表
小鳳姐出場

坐咗咁L耐移民監先唔批,
快d多謝之鋒同 Solomon Yue 喇

港人6月以嚟,面對警方濫權濫暴甚至向學生心口開槍,都仍未能申張公義,更加多次目睹警方涉嫌縱容黑幫、 ...
我就覺得似流多啲, 如果係真嘅, 肯定兩個禮拜之後返嚟一定發癲

好難怪, 日日響電視直播講大話  ,  點知你申請移民個 interview 時啲宣誓,  同移民官對答時講的說話係咪都係講大話呀 ,正路要從新審查此人品格

原來愛國唔可以移民㗎?點解曱甴思想咁窄嘅,其實咁戇鳩唔好出嚟攪事喇。

有網站支持佢唔去美國?

攬住一齊可能係你想嘅開始,但一定唔係你會想見到嘅結果
不過冇所謂,黃物個腦邊識消化咁多

引用:
原帖由 omnia 於 2019-10-10 11:42 AM 發表

人地老馮比你移民?謝Sir 咁愛國,做乜唔叫老婆仔女返大陸?
號稱自由開放既移民大國,嚴重政治審查,非常可恥,其實咪同中共一九樣,邊有資格話中國!

愛中國也可以愛美國,其實無矛盾,邊個話只可以愛一國?  唔好愛美反中就ok

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-10-10 09:45 PM 發表

號稱自由開放既移民大國,嚴重政治審查,非常可恥,其實咪同中共一九樣,邊有資格話中國!

愛中國也可以愛美國,其實無矛盾,邊個話只可以愛一國?  唔好愛美反中就ok ...
你真係做毛毛做到咁無原則都有。

我再講一次,人地美國老馮比你移民?謝Sir 咁愛國,做乜唔叫老婆仔女返大陸?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]