• 瀏覽: 5,714
  • 回覆: 110
  • 追帖: 1
+8
"建議繁忙時段應讓乘客不拍卡入閘,改為終點站再收車資,以此疏導人群。"
入閘不拍卡, 點樣計車程呀, 證明講呢啲說話嘅人真係冇腦, 廢柴一個

引用:
原帖由 黃昏委屈的獅子 於 2019-10-9 12:31 AM 發表

吓,麻煩呀范生做一日地鐵職員,等班細路圍吓你。
同埋,建議呀范生將屋企所有電器借俾旺角地鐵站用一日。
應該給曱甴住一吓!

和Renovation。

引用:
原帖由 illm8888 於 2019-10-9 07:39 AM 發表
"建議繁忙時段應讓乘客不拍卡入閘,改為終點站再收車資,以此疏導人群。"
入閘不拍卡, 點樣計車程呀, 證明講呢啲說話嘅人真係冇腦, 廢柴一個 ...
犯民杏加橙真係智障架

破壞者是就是想做成市民不便?咖哩飯咁講等於同連登作對。

引用:
原帖由 素食小魔女 於 2019-10-9 12:02 AM 發表
尼條PK 仲係人...
D 暴徒打爛晒地鐡設備唔講???
地鐡設備比人打爛要關, 竟然駡地鐡???
賤到無人有, 賤到無人格...
黑白顛倒, 是非不分...
幾時比天收??
未來世必墮蓄牲道, 因為不配做人! ...
樣衰到極點 算 因為佢都唔想 只是基因問題
但滿口歪理 顛倒黑白 妖言惑眾
乜呢啲叫做民選議員?
唔會批評因為佢唔值 席位張會被取消
之後可以専心做暴徙

死曱甴破壞港鐵隻字不提。

On9無極限!

奸邪妖獸將地鐵站破壞得體無完膚,卻反過來稱港鐵公司藉關站為理由,方便警察圍剿暴徒。

奸邪妖獸之卸責技巧,可謂獨步天下。

引用:
原帖由 子靈 於 2019-10-8 11:25 PM 發表
【星島日報報道】港鐵連日關閉多個車站及提早停止服務,今早造成多區交通堵塞。新民主同盟就港鐵問題晤傳媒,質疑港鐵配合政府製造恐慌,及批評對市民出行造成嚴重不便。  立法會議員范國威指,今早新民主同盟成員到因港鐵關站而交通受影響的地區視察,包括重災區新界東,以及北區、大埔及將軍澳區,發現對市民出行造成極大不便,各區交通亦出現樽頸情況。  ...

【星島日報報道】港鐵連日關閉多個車站及提早停止服務,今 ...
范議元你做義務司機接市民返屋企囉~咁多嘢講

警察一直冇捉市民,捉暴徒傘

睇下暴徒係港鐵站做過咪好事

正一仆街泛民~

香港政府不應該同恐怖份子談判..................!!

過氣垃圾。

引用:
原帖由 808202 於 2019-10-8 23:54 發表
現在工作,最好做狗員,人工高有十萬一個月,平時冇野做,得閒做下大show,好快又出工資希望政府檢討下垃圾工資:smil ...
同意, 但同時呢位范先生, 以後都唔會再有機會做議員.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]