• 瀏覽: 5,713
  • 回覆: 110
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 子靈 於 2019-10-9 12:24 AM 發表
TVB仲老L土, 此新聞只在晚上10點多播一次後, 未見再播. 幾咁維護泛民
播嚟都嘥氣, 唔俾機會呢條畜牲上鏡

引用:
原帖由 子靈 於 2019-10-8 11:25 PM 發表
【星島日報報道】港鐵連日關閉多個車站及提早停止服務,今早造成多區交通堵塞。新民主同盟就港鐵問題晤傳媒,質疑港鐵配合政府製造恐慌,及批評對市民出行造成嚴重不便。  立法會議員范國威指,今早新民主同盟成員到因港鐵關站而交通受影響的地區視察,包括重災區新界東,以及北區、大埔及將軍澳區,發現對市民出行造成極大不便,各區交通亦出現樽頸情況。  ...

【星島日報報道】港鐵連日關閉多個車站及提早停止服務,今 ...
吓,麻煩呀范生做一日地鐵職員,等班細路圍吓你。
同埋,建議呀范生將屋企所有電器借俾旺角地鐵站用一日。

引用:
原帖由 黃昏委屈的獅子 於 2019-10-9 12:31 AM 發表

吓,麻煩呀范生做一日地鐵職員,等班細路圍吓你。
同埋,建議呀范生將屋企所有電器借俾旺角地鐵站用一日。
條粉皮屋企可能只得一個桶

佢條能蛋生前過乜,又黃少少扮藍出黎呃人工,比之前做過啲乜先啦,失蹤友

X 圍捕市民
O 圍捕曱甴暴徒

當睇直播嘅市民係傻仔嗎?定係你條范狗龜係弱智

引用:
原帖由 子靈 於 2019-10-8 11:25 PM 發表
【星島日報報道】港鐵連日關閉多個車站及提早停止服務,今早造成多區交通堵塞。新民主同盟就港鐵問題晤傳媒,質疑港鐵配合政府製造恐慌,及批評對市民出行造成嚴重不便。  立法會議員范國威指,今早新民主同盟成員到因港鐵關站而交通受影響的地區視察,包括重災區新界東,以及北區、大埔及將軍澳區,發現對市民出行造成極大不便,各區交通亦出現樽頸情況。  ...

【星島日報報道】港鐵連日關閉多個車站及提早停止服務,今 ...
班暴徒打爛哂D設施你盲㗎? 唔譴責班暴徒怪港鐵,真係屎忽上腦,食屎大!

這條冚家剷直播自插,全香港人先會原諒佢😁

搬龍門咁叻,果然係政棍!

引用:
原帖由 chokman3 於 2019-10-8 11:29 PM 發表

on9范點做到唔拍咭入閘但出閘又知邊個站上車收到錢?咁多人輪住俾錢會快d?
咁就要引入內地既刷臉支付技術

如果有人去佢議員辦事處打爛晒尐野再放火燒,佢就唔係咁講法啦。

六字真言"自作業,不可活"

今天依然夜晩八點關門

引用:

范生,唔好咁無恥啦,要怪要譴責就同暴徒曱甴講啦,叫暴徒曱甴唔好破壞啦。
仲有,冇暴徒曱甴出現,又使乜浪費警力圍捕呀?你地食屎架?

港鐵夜晚照開,被你地犯垊破壞呀?第2朝市民點上班上學呀?

最後,你地一眾犯垊禍國亂港,全港市民永遠唔會忘記!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]