• 瀏覽: 2,906
  • 回覆: 53
  • 追帖: 1
+4
警方設立新的「反暴力報料熱線」。

新增的熱線電話是5333-3103,同時亦可透過Wechat、Line及電郵報料,但不包括之前使用過的Whatsapp。警方指,報料平台不會自動回覆,亦不適用於報案...

即加啦,希望幫到警察
wechat可以放心唔洗驚比人block

新聞來源連結:

http://news.tvb.com/local/5d9c596fe60383842f7b2005/警方設新反暴力報料熱線-強調會小心處理市民資料

有料一定報!打擊暴徒!

引用:
原帖由 nobody2014 於 2019-10-8 06:38 PM 發表
有料一定報!打擊暴徒!
多啲廣傳
我都嗱嗱聲加左先

收到風大陸經警方人手唔夠,決定用100人係深圳幫警察先睇,再把有用的轉發給警察,避免曱甴發放垃圾訊息。而家班連登仔腳都軟埋。

支持👍🏼

呢啲曱甴算唔算承認暴動?
可以篤嗎?

引用:
原帖由 負資產BBQ 於 2019-10-8 06:51 PM 發表
收到風大陸經警方人手唔夠,決定用100人係深圳幫警察先睇,再把有用的轉發給警察,避免曱甴發放垃圾訊息。而家班連登仔腳都軟埋。
好之後再加 好 !
阿爺真係一路幫緊香港所有正常的市民 !

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-10-8 06:54 PM 發表
可以篤嗎?

好明顯黑醫包疪

支持!

引用:
原帖由 習總精囊 於 2019-10-8 06:53 PM 發表

家陣係白痴至會信黑警架啫
家陣係班曱甴驚到瀨屎啫

未係囉,whatsapp 用黎把柒咩,等變成 ICQ 2.0.

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-10-8 06:54 PM 發表
可以篤嗎?

篤懵仔發現都得喎似乎.......

612 落格易,U死U事.....

香港警察要繼續拘捕人渣暴民學棍烏蠅曱甴... 努力維護社會治安同秩序好重要...

人渣暴民學棍烏蠅曱甴有破壞冇建設, 根本就是社會垃圾人渣敗類...

時代垃圾 曱甴亂港

班人渣暴民學棍烏蠅曱甴冇血性冇人性又兇殘暴戾, 圍毆市民暴打婦孺老人, 四處縱火破壞威脅正常市民生活, 班垃圾人渣真係癲狂失控卑鄙無恥又賤格...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]