• 瀏覽: 14,031
  • 回覆: 74
  • 追帖: 1
+3
咁既暴徒App. 即刻投訴佢

嘩現在做賊真方便安全,有圖顯警察位置,🈶️屋村密碼入大廈,又有保安阻警察入大廈,重有「街坊」作掩護離開。又有返送中,做案打劫快,輕鬆,安全。香港成賊人天堂,中產變自助提款機。

我建議警方唔好用警車考慮改用一般車輛

以後打劫識睇路啦

差佬車個GPS唔開!
你又點知個行蹤呢

引用:
原帖由 evopanda2007 於 2019-10-8 03:25 PM 發表
咁有冇android版本?
大家一齊報假料上去,聽聞假料會於一分鐘內被delete。
但如果人多報假料,我諗佢地都處理唔切!
已舉報

狗車行蹤, 無所遁形。  

引用:
原帖由 赤共 於 2019-10-8 10:18 PM 發表

香港嘅蘋果iCloud係去美國㗎我已經download了你快啲繼續用獨裁邪惡中共出產嘅電訊產品啦
傻的嗎?
蘋果應承你一世香港icloud係美國?

本來覺得呢個app實在太離譜!但諗諗同時間咪可以知道咩人download 過、個人位置、個人資料.....咁啲曱甴咪無所遁形👍🏻

不如寫個美軍航母或美國警察出沒位置apps

引用:
原帖由 赤共 於 2019-10-8 10:17 PM 發表
可以睇到蘋果點解可以咁勁,有獨立自主系統,自由比用家創作,可以寫啲批評獨裁邪惡中共嘅嘢,華為上創作系統呢樣唔寫得嗰樣唔做得,真係搵鬼用咩
已經download, 愉快地使用iPhone 11proMax
啲獨裁國家出產嘅電訊產品搵鬼用啦 ...
真係柒到爆,app已下架

引用:
原帖由 最愛熊黛林 於 2019-10-8 02:00 PM 發表
本港示威持續不斷,早前有人開發一個可實時顯示警員及警車身處位置等的手機應用程式,蘋果公司(Apple)曾以會鼓勵進行違法活動為由拒絕上架申請,開發者其後上訴,Apple最終批准上架。

該手機應用程式名為「HKmap.live即時地圖」, ...
點解可以有警察位置
仲有個APP常人都知做衰野
最初批上架係咪痴線

支持源頭減廢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]