• 瀏覽: 14,032
  • 回覆: 74
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 喜歡貓的人 於 2019-10-8 03:07 PM 發表

X2😡
X3

引用:
原帖由 naivebamboo 於 2019-10-8 03:05 PM 發表
有蘋果手機的可以去投訴,我自己用緊華為
點樣向中國政府反映?
我唔信中央施壓都冇效

引用:
原帖由 最愛熊黛林 於 2019-10-8 02:00 PM 發表
本港示威持續不斷,早前有人開發一個可實時顯示警員及警車身處位置等的手機應用程式,蘋果公司(Apple)曾以會鼓勵進行違法活動為由拒絕上架申請,開發者其後上訴,Apple最終批准上架。

該手機應用程式名為「HKmap.live即時地圖」, ...
如果要人提供位置再更新 .. 跟本就多餘 .. 

引用:
原帖由 老婆大大 於 2019-10-8 02:57 PM 發表
有冇人寫個app,可以睇到班黑衣人係邊度出沒,咁一般市民可以繞路避開呢班仆街。
好快有

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2019-10-8 03:12 PM 發表
到政府出手.

涉嫌危害社會安全
佢地話無法律投訴,政府做野la

引用:
原帖由 赤共 於 2019-10-8 10:18 PM 發表

香港嘅蘋果iCloud係去美國㗎我已經download了你快啲繼續用獨裁邪惡中共出產嘅電訊產品啦
留返你比美國佬睇你d資料,我都唔會用個相機雞到le, 買左最新國產手機用黎影曱甴都不知幾清

引用:
原帖由 lung_block 於 2019-10-8 04:05 PM 發表
小心,唔好亂DOWNLOAD,未來大數據秋後算帳,香港IOS 既APPS SERVER在那裏..大家要想清楚...
將呢件好事報俾國安先

引用:
原帖由 fake_west 於 2019-10-8 10:39 PM 發表

將呢件好事報俾國安先
google都有架, 我一定投訴

係唔係打劫用?

已去google play 投訴

估計靠黃絲睇到警察再按app定位,

有無人做個App比市民報告甲甴行蹤?

為左公平,應該整個暴徒位置app

android有冇類似的程式??

引用:
原帖由 naivebamboo 於 2019-10-8 03:05 PM 發表
有蘋果手機的可以去投訴,我自己用緊華為
google都有

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]