• 瀏覽: 13,991
  • 回覆: 74
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 最愛熊黛林 於 2019-10-8 02:00 PM 發表
本港示威持續不斷,早前有人開發一個可實時顯示警員及警車身處位置等的手機應用程式,蘋果公司(Apple)曾以會鼓勵進行違法活動為由拒絕上架申請,開發者其後上訴,Apple最終批准上架。

該手機應用程式名為「HKmap.live即時地圖」, ...
準確提供所有警察位置?
有可能嗎?
如果唔準,個app有乜用?

引用:
原帖由 最愛熊黛林 於 2019-10-8 02:00 PM 發表
本港示威持續不斷,早前有人開發一個可實時顯示警員及警車身處位置等的手機應用程式,蘋果公司(Apple)曾以會鼓勵進行違法活動為由拒絕上架申請,開發者其後上訴,Apple最終批准上架。

該手機應用程式名為「HKmap.live即時地圖」, ...
呢啲咁嘅嘢,應該一早就要禁網絡!!

咁有冇android版本?
大家一齊報假料上去,聽聞假料會於一分鐘內被delete。
但如果人多報假料,我諗佢地都處理唔切!

小心,唔好亂DOWNLOAD,未來大數據秋後算帳,香港IOS 既APPS SERVER在那裏..大家要想清楚...

點可以暴露執法人員車輛位置架, 即係不法之徙有天眼, 危害大眾安全

引用:

有無可以睇暴徒出沒位置既APP?

依家比中共更恐怖天獨裁既就係黑衫暴徒, 要避開

有用 有警察喺度先安全

引用:
原帖由 nashwan 於 2019-10-8 03:14 PM 發表
暴徒同賊嘅恩物
呢家絕對係一個打劫嘅好時機

引用:
原帖由 naivebamboo 於 2019-10-8 03:05 PM 發表
有蘋果手機的可以去投訴,我自己用緊華為
Play Store有喎,已舉報

一人一票投訴個app

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]