• 瀏覽: 30,960
  • 回覆: 365
+40
提示: 違規內容已被屏蔽
多得班仆街曱甴唔少, 有破壞冇建設.

由將軍澳塞入去彩明苑攞小小嘢到而家已經一個鐘頭45分,但係我仲未離開到彩明苑!真係好自由😂 

引用:
原帖由 hihi345 於 2019-10-8 09:38 AM 發表

你覺得地底有位起三條鐵路競爭咩?
香港人成日話人吾聽意見,但以為自己好醒俾埋D濕九意見!我全世界未見過有地方有幾條鐵路競爭囉!

引用:
原帖由 清晨活潑的美人 於 2019-10-8 08:48 AM 發表
將軍澳站應停使三個月等班“街坊”繼續支持班曱甴
吊那星……新聞播出有曱甴由天橋掉架單車去襲擊警察,
咁暴力咁喪盡天良嘅行為……點知班所謂街坊仲喺度拍手讚好!
停夠一年喇。

人性!

引用:
原帖由 井底濃濃的隊長 於 2019-10-8 08:50 AM 發表
幾時先有反暴力遊行呀,要比佢地知反對佢地的都有一大班人。
有用嗎?而家吾知幾多人嚇到吾敢出聲,遊行又點敢出黎,一陣比對家話少人…
而家對家都話:出街聽親都支持佢…梗係啦!比你滅左聲好耐啦!

應該停晒所有大學既站。

最多刁民的地方,將軍澳繼續支持曱甴👏地鐵站整唔翻,你怪地鐵唔怪暴徒?乜嘢邏輯🤬

多謝泛民支持暴徒破壞港鐵,法治,一定要齊心踢走泛民出立法會唔可以俾佢地繼續破壞香港法治。

引用:
原帖由 清晨活潑的美人 於 2019-10-8 10:09 AM 發表

“街坊”咪曱甴除下口罩扮的港鐵應慢慢維修車站設施以報答班“街坊”
咦……班曱甴街坊可能認為塞車先屬正常生活!
希望佢哋求仁得仁。

引用:
原帖由 tommylok113 於 2019-10-8 09:01 AM 發表
港鐵壟斷了香港交通,致令很多交通工具要繞道而設, 現問題出現了,運輸署是否要正視此事件?
本末倒置

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]