• 瀏覽: 2,757
  • 回覆: 40
+3
如果我係現場一定會好好咁 "照顧" 同 "保護" 佢

引用:
原帖由 愛心大使 於 2019-10-8 12:09 AM 發表
如果我係現場一定會好好咁 "照顧" 同 "保護" 佢
咁下次私了預埋你一份,到時唔好又鳩講喔

華記同你講清楚.... 2.45
https://www.youtube.com/watch?v=aufjTejfgvA

引用:
原帖由 csl225 於 2019-10-8 01:08 AM 發表
睇你個樣都知冇車牌架啦, 揸過車未呀?
一早估到你會污衊有人上司機車啦, 知個油門係邊未呀? 唔好話我知副駕駛座可以踩到油門呀!
明明個D 人係見架的士撞到人先入去的士度, 倒因為果, 只有藍屍做得到.

引用:
原帖由 before 於 2019-10-8 10:30 AM 發表

一早估到你會污衊有人上司機車啦, 知個油門係邊未呀? 唔好話我知副駕駛座可以踩到油門呀!
明明個D 人係見架的士撞到人先入去的士度, 倒因為果, 只有藍屍做得到. ...
上面有話副駕駛座踩油門咩, 係曱甴上車同司機糾纏搶軚先發生事故

引用:
原帖由 csl225 於 2019-10-8 10:35 AM 發表

上面有話副駕駛座踩油門咩, 係曱甴上車同司機糾纏搶軚先發生事故
你有冇睇條片架, 定係你覺得冇人踩油門架車自己"突然" 衝前? 糾纏搶軚可以踩到油門?  你不如去車展望下D 油門係邊度先啦!

引用:
原帖由 owen11223344 於 2019-10-8 12:15 AM 發表

咁下次私了預埋你一份,到時唔好又鳩講喔
同意

根本絕不可以對行恐襲的出租車司機動武

引用:
原帖由 before 於 2019-10-8 10:30 AM 發表

明明個D 人係見架的士撞到人先入去的士度, 倒因為果, 只有藍屍做得到. ...
暴徒開左門搶軚啊,有片啦已經。又想洗白慳D啦

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 before 於 2019-10-8 10:40 AM 發表

你有冇睇條片架, 定係你覺得冇人踩油門架車自己"突然" 衝前? 糾纏搶軚可以踩到油門?  你不如去車展望下D 油門係邊度先啦!
糾纒間手腳控制唔住踩到油門有幾奇

引用:
原帖由 csl225 於 2019-10-8 11:00 AM 發表

糾纒間手腳控制唔住踩到油門有幾奇
對你來講, 撞死人都係人地既錯, 總之千錯萬錯, 都唔會係自己既錯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]