• 瀏覽: 131,864
  • 回覆: 886
  • 追帖: 1
+53
支持警察拉晒曱甴

引用:
原帖由 Play_game 於 2019-10-8 01:49 AM 發表

如果狗官真係照法例判一年
也有作用
如果只係判1,2月甚致援判
咁真係冇X用
有,好快無曬香港人,其他係香港全係大陸人

引用:
原帖由 kitlo0414 於 2019-10-7 10:54 PM 發表

就算係三至五年都會有好多人吾知死。。。
唔知死就岩,判晒入去
最怕狗官唔做野又放生

引用:
原帖由 firehung2003 於 2019-10-8 01:51 AM 發表

有,好快無曬香港人,其他係香港全係大陸人
如果有D咁質素香港人
咁有乜意思
香港人自命清高
但所作所為大家撫心自問

香港已不是年青人住既地方,唔係香港人住既地方,留返比大陸人,香港人快撤離,一個個會比拉去打把

引用:
原帖由 louis789 於 2019-10-8 01:43 AM 發表
捉到的唔該全部打斷腳先,醫翻起麻三個月到半年,咁就唔理官點判,全部變相禁足了!為了大家市民可以正常出行,只有另佢地失去行動能力
同意,想法相同,這樣很人道,只打傷,保條命
起馬比曱甴一個後悔機會,雖然曱甴已壞腦吾會領情!

仆街死不足惜

舊時就搵醫生寫紙攞病假,而家就揾醫生鑼口罩紙,diagnosis: common flu, URTI 已經可戴口罩,d醫生發喇

引用:
原帖由 firehung2003 於 2019-10-8 01:52 AM 發表
香港已不是年青人住既地方,唔係香港人住既地方,留返比大陸人,香港人快撤離,一個個會比拉去打把
你凡事分香港人大陸人
根本已經唔持平

引用:
原帖由 Play_game 於 2019-10-8 01:52 AM 發表

如果有D咁質素香港人
咁有乜意思
香港人自命清高
但所作所為大家撫心自問
你話無質素米無囉,大陸人all屎有質素,唔排隊有質素,槍埋香港地方有質素,我走立,投降,香港已無,已亡

引用:
原帖由 faifai14 於 2019-10-7 10:57 PM 發表
又扮行街?鋪頭全落閘,條街9成都係違犯份子,至於你話自己無參與就同官講。警察責任就係拉人
帶哂口罩。。。非法集結。。。已經犯左蒙面法啦。。。明知都要做比人拉左就唔好怨

引用:
原帖由 chungxxx 於 2019-10-8 01:53 AM 發表

同意,想法相同,這樣很人道,只打傷,保條命
起馬比曱甴一個後悔機會,雖然曱甴已壞腦吾會領情!
放心留返香港比你地,年青人走曬,你班老鬼親中,慢慢享受

引用:
原帖由 RicksLo 於 2019-10-8 01:54 AM 發表
舊時就搵醫生寫紙攞病假,而家就揾醫生鑼口罩紙,diagnosis: common flu, URTI 已經可戴口罩,d醫生發喇
睇醫生唔好帶罩,現醫生可能係警察

引用:
原帖由 ~Neptune~ 於 2019-10-8 01:54 AM 發表

帶哂口罩。。。非法集結。。。已經犯左蒙面法啦。。。明知都要做比人拉左就唔好怨
身體弱,有病,帶罩唔岩,即咩人生權利管埋,洗唔洗沖涼比你睇曬

引用:
原帖由 firehung2003 於 2019-10-8 01:58 AM 發表

身體弱,有病,帶罩唔岩,即咩人生權利管埋,洗唔洗沖涼比你睇曬
遲下家中訓較,比警察開門捉人,話你鼻呼吸聲太大,擾亂公眾,同在家超過三個人集結有罪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]