• 瀏覽: 87,799
  • 回覆: 19
  • 追帖: 3
+39
《禁蒙面法》10月5日凌晨生效,昨晚(6日)示威衝突中多人被捕,銅鑼灣鵝頸橋一帶有逾20名示威者被捕,當中一名女童情緒激動,身體發抖。「基朗中學反送中關注組」確認該校一名姓黃的學生被捕,就讀中一,目前仍被扣查。據他們了解,校內無其他同學被捕。元朗中華基督教會基朗中學校長羅紹明稱,今早(7日)曾到醫院探望,學生目前情況一切安好。校方沒透露該學生入院原因。

中一曱甴妹即係12~3歲嘅天使! 曱甴可以中出咁嫩口曱甴天使! 唔怪之得咁勇武啦!

樓主想補充心中說話:  
樓主唔會講美麗嘅謊言來安慰曱甴妹家長!
某些將幻想當現實的人竟然話太子死好多人但卻完全無任何證據連受害者家人都搵唔到個, 但又唔敢面對曱甴天使呢個現實!? 個個後生仔有邊個唔喜歡溝女? 大堆曱甴妹醜又有, 靚又有, 但個個都年青甚至係細路女, 搞暴動就晚晚出來過夜? 呢班曱甴仔曱甴妹搞完事之後有乜好做? 係咪專登去上床樓主唔敢講! 但你話佢地絕無性行為根本就無可能! 所謂下流說話就係家長同曱甴支持者唔想見到又最害怕的說話! 樓主講呢D難聽說話係俾佢地家長睇, 佢地家長睇到驚至會注意呢D小曱甴行為!

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/港聞/article/20191007/s00001/1570436872235/【禁蒙面法】基朗中一女生鵝頸橋被捕-校長今早到醫院探望

驗下重係唔係豬妹? 最緊要驗性病同愛滋?
引用:
原帖由 noname_hk 於 2019-10-7 05:54 PM 發表
"入院原因"仲駛問?
梗係受過有組識做暴徒的訓練啦, 一比人拉左, 即刻扮頭暈身㷫入院, 拖足48小時, 以為真係無佢符.

呢D行為已經話哂比人知, 佢當時係做緊暴徒, 警察無拉錯人.
佢可以入監獄過大半世人, 有食有住, 真係值得恭喜. ...

中一有機會12歲以下, 獨留在家家長都犯法? 夜媽媽出來做曱甴妹就無事?
引用:
原帖由 cockatiel167 於 2019-10-7 06:01 PM 發表
中一妹可以比義士中出再口爆

中一妹收幾多錢出來做曱甴天使?

校長有呢D學生仲好似好柒威咁

呢間仆街嘢Band 2B, 遲D實跌到Band 3

咪好囉人地個女40歲都未必嫁得出, 佢個女即刻送個孫比佢地
引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2019-10-7 06:52 PM 發表

唔知會唔會一驗發現有埋bb?佢老豆老母提早有孫抱,但唔知女婿係邊個義士

小學雞果D只係戴個口罩, 呢條靚妹已經全副武裝
引用:
原帖由 snooboy 於 2019-10-7 06:55 PM 發表

師兄無留意?已經有小學生上前綫啦

引用:
原帖由 哈囉小菠菜 於 2019-10-7 06:57 PM 發表
王C煽動d心智未成熟的青少年上街
呃佢哋未成年冇案底?
真正現實係個Record跟佢地一世就算洗咗底都重查到

引用:
原帖由 tobemarkmartin 於 2019-10-7 07:01 PM 發表

現在開始要檢討下香港嘅校長和教師,他們是否真是為人師表,或者煽動港獨
E+曱甴學生惡過校長架

引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2019-10-7 07:02 PM 發表

呀女去坐監,兩老湊孫為樂,順便check 下邊D 義士經過手,睇下揾唔揾得返bb個爸爸,生活夠晒充實
數以萬計義士! D義士自己都唔知搞過邊隻天使啦?

引用:
原帖由 gofreego 於 2019-10-7 07:19 PM 發表
點解中學有個咩反送中關注組? 個學生十三歲在學校學緊咩?
課外活動黎, 會唔會係曱甴老師強迫參加唔係就要比老師操練床上技巧?

引用:
原帖由 老虎都要翻生 於 2019-10-7 08:07 PM 發表
可能係不幸中嘅大幸;入咗女童院受正正常常敎導。
樓主都希望係咁

呢條女由元朗去到灣仔[行街]又無地鐵搭, 若果佢無比警察捉之後又會去邊? 佢會同邊D人一齊過夜?

可怕的是呢條女嘅問題只係冰山一角!  呢四個月除了暴亂還有大量風化問題, 曱甴妹家長有無正視?

引用:
原帖由 30年河東 於 2019-10-8 08:31 AM 發表
究竟家長定老師推佢出去呀
樓主唔信家長會想一個中一妹由元朗去到灣仔做曱甴?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]