• 瀏覽: 87,683
  • 回覆: 720
  • 追帖: 3
+39
我覺得唔應該抽水囉 😓有個中一生被捕 😭 無論藍絲黃絲都好,都應該覺得難過 ?😩 每間學校都會有壞份子😞又唔應該放大佢嚟講,中一生心智未成熟,政治太複雜 佢唔理解點解🤔仲要打人落水狗呢😩

貧乳族…校長食頭圍先

引用:
原帖由 麼天輪 於 2019-10-7 07:33 PM 發表
仆街教協叫學生衝。。害死學生啦。
香港教育工作者不知道所謂

附件

1E466B8C-1A5F-4CD3-BA0B-685EB2D46D33.jpeg(74.15 KB)

校長一定會支持及撐女生,好老實講,做到校長這個位,年齡一定吾輕,實經過六四事件啓蒙,在道德感召之下,幫忙絕對無可厚非。

入院 check下隻豬重有無剩

中一就乖乖地讀書,嚇死左都唔知點算 ~

犯民係每間學校都攪反送中關注組,將政治帶入校園,推人地仔女去送死,真係好無恥

爆料:
-中央講明話唔理,唔會出解放軍
-政府話要民意,禁止警察用武力,必須等一個鐘先可以出動
-警察高層話,我靜係識刷鞋喳,政府叫做咩咪做咩囉,加上(部署)係軍人嘅事

上面3層目的係繼續出糧,咩都唔理,市民自己組軍隊打暴徒啦,唔關我事

教育局超廢,明知咁多垃圾老師係到毒害緊我地下一代,乜都晤去做

引用:
原帖由 麼天輪 於 2019-10-7 07:33 PM 發表
仆街教協叫學生衝。。害死學生啦。
都話能左
教協卜街將政治帶入校園
叫學生去衝
卜街而家學生被捕
你老尾教協就話人生又多道彩虹
屌那媽個女童一生盡毀

被補即詐死,四腳朝天,曱甴本色

引用:
原帖由 noname_hk 於 2019-10-7 17:54 發表
"入院原因"仲駛問?
梗係受過有組識做暴徒的訓練啦, 一比人拉左, 即刻扮頭暈身㷫入院, 拖足48小時, 以為真係無佢符.

呢D行為已經話哂比人知, 佢當時係做緊暴徒, 警察無拉錯人.
佢可以入監獄過大半世人, 有食有住, 真係值得恭喜. ...
未成年𡃁仔監房咋btw,又一無知嘅小朋友被政棍同損友蓄牲嘅誤導而斷送左一生

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-10-7 05:48 PM 發表
《禁蒙面法》10月5日凌晨生效,昨晚(6日)示威衝突中多人被捕,銅鑼灣鵝頸橋一帶有逾20名示威者被捕,當中一名女童情緒激動,身體發抖。「基朗中學反送中關注組」確認該校一名姓黃的學生被捕,就讀中一,目前仍被扣查。據他們了解,校內無其他同學被捕。元朗中華基督教會基朗中學校長羅紹明稱,今早(7日)曾到醫院探望,學生目前情況一切安好。校方沒透露該學生入院原因。

https://fs.mingpao.co ...
光復曱甴,時侯清算。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]