• 瀏覽: 87,769
  • 回覆: 720
  • 追帖: 3
+39
《禁蒙面法》10月5日凌晨生效,昨晚(6日)示威衝突中多人被捕,銅鑼灣鵝頸橋一帶有逾20名示威者被捕,當中一名女童情緒激動,身體發抖。「基朗中學反送中關注組」確認該校一名姓黃的學生被捕,就讀中一,目前仍被扣查。據他們了解,校內無其他同學被捕。元朗中華基督教會基朗中學校長羅紹明稱,今早(7日)曾到醫院探望,學生目前情況一切安好。校方沒透露該學生入院原因。

中一曱甴妹即係12~3歲嘅天使! 曱甴可以中出咁嫩口曱甴天使! 唔怪之得咁勇武啦!

樓主想補充心中說話:  
樓主唔會講美麗嘅謊言來安慰曱甴妹家長!
某些將幻想當現實的人竟然話太子死好多人但卻完全無任何證據連受害者家人都搵唔到個, 但又唔敢面對曱甴天使呢個現實!? 個個後生仔有邊個唔喜歡溝女? 大堆曱甴妹醜又有, 靚又有, 但個個都年青甚至係細路女, 搞暴動就晚晚出來過夜? 呢班曱甴仔曱甴妹搞完事之後有乜好做? 係咪專登去上床樓主唔敢講! 但你話佢地絕無性行為根本就無可能! 所謂下流說話就係家長同曱甴支持者唔想見到又最害怕的說話! 樓主講呢D難聽說話係俾佢地家長睇, 佢地家長睇到驚至會注意呢D小曱甴行為!

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/港聞/article/20191007/s00001/1570436872235/【禁蒙面法】基朗中一女生鵝頸橋被捕-校長今早到醫院探望

好呀!中一,睇下幾時推小學生上前線

基朗專出黑社會爛仔學生

泛民仲有冇人性㗎?推娃娃兵出來抗爭,諗住如果娃娃兵死傷,就可以攪大件事。

中一會有腦有人生經歷談政治? 米玩啦!又一個被煽惑年青人

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-10-7 05:48 PM 發表
《禁蒙面法》10月5日凌晨生效,昨晚(6日)示威衝突中多人被捕,銅鑼灣鵝頸橋一帶有逾20名示威者被捕,當中一名女童情緒激動,身體發抖。「基朗中學反送中關注組」確認該校一名姓黃的學生被捕,就讀中一,目前仍被扣查。據他們了解,校內無其他同學被捕。元朗中華基督教會基朗中學校長羅紹明稱,今早(7日)曾到醫院探望,學生目前情況一切安好。校方沒透露該學生入院原因。

https://fs.mingpao.co ...
中一都咁好戲,有前途!

引用:
原帖由 凹凹凸凸 於 2019-10-7 05:51 PM 發表
中一會有腦有人生經歷談政治? 米玩啦!又一個被煽惑年青人
中一就打工有收入喎,佢家長開心到笑!

"入院原因"仲駛問?
梗係受過有組識做暴徒的訓練啦, 一比人拉左, 即刻扮頭暈身㷫入院, 拖足48小時, 以為真係無佢符.

呢D行為已經話哂比人知, 佢當時係做緊暴徒, 警察無拉錯人.
佢可以入監獄過大半世人, 有食有住, 真係值得恭喜.

十二歲的天使

一陣校長就會話盡一切方法協助被捕學生, 譴責一切暴力, 包括警察暴力。

上次間學校唔譴責學生做暴徒, 變相鼓勵更多中學生走出嚟暴動, 教育工作者因為當事人受傷而同情, 唔去譴責佢哋做錯嘅事, 只會害咗更多無知嘅學生。

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-10-7 05:48 PM 發表

https://fs.mingpao.co ...
唉,睇見真係心噏,十二三歳,生人都未成,就學人走去衝,衝嘅時候又咁勇猛,畀人拉時又騰雞,到底啲學校點教啲細路架?
我地十二三歳,連對女生都未有興趣,而家啲細路....

驗下重係唔係豬妹? 最緊要驗性病同愛滋?
引用:
原帖由 noname_hk 於 2019-10-7 05:54 PM 發表
"入院原因"仲駛問?
梗係受過有組識做暴徒的訓練啦, 一比人拉左, 即刻扮頭暈身㷫入院, 拖足48小時, 以為真係無佢符.

呢D行為已經話哂比人知, 佢當時係做緊暴徒, 警察無拉錯人.
佢可以入監獄過大半世人, 有食有住, 真係值得恭喜. ...

中一都有需要架...佢地集結係去~後樓梯啫...

附件

後楼 梯見.jpg(141.17 KB)

後楼 梯見.jpg

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]