• 瀏覽: 67,072
  • 回覆: 633
  • 追帖: 2
+14
引用:
原帖由 faifai14 於 2019-10-7 04:42 PM 發表
想提提班傻西。

攻擊軍營等同宣戰,軍人開火還擊係不受香港法例管制的。簡單d講如果你用雷射光擾亂軍營,佢地可以開大門出黎全部拉哂,而班政棍連個屁都唔敢放 ...
佢地(訟棍)會係咁意話軍人咁做係唔多啱數作交代🤣

個仆街即係話暴徒用雷射槍傷害警察係事實

逃犯條例初初推出,逃狗係第一個鋪天蓋地撲出來吠唔停,直接暴動開始,逃狗就玩低調唔見人,但間中佢又走出嚟潑下火,香港今日搞到咁亂,其實罪魁禍首就係呢件狗閪。

引用:
原帖由 refugee 於 2019-10-7 04:45 PM 發表

宣佈完成立臨時立法會,但咁多人都無人開過工
咪喺油麻地公廁辦緊工囉!🤣

唔解放軍一舉牌班曱甴即龜縮,係香港警方仁慈啫

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-10-7 02:00 PM 發表
出來囉⋯外面D人洗使口水 
你啲手足同緊你講呀 ,叫你『出嚟幫拖呀』, 唔好淨係喺香討自凟😂😂😂

解放軍不會用香港法例檢控班暴徒而是用軍法對付

香港曱甴,時代垃圾
五大掃除,缺一不可
除蒙面曱甴
除漢奸
除泛民
除記協
除教協

香港人加油

曱甴暴徒,都識死字點寫🤭

呢個杏加橙只係叫人唔好搞軍營,但又叫停唔好搞其他野,即係鼓勵繼續搞,佢唔死都冇用。

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-10-7 01:20 PM 發表
反修例風波連續多月引發激烈衝突不斷,政府出重招訂立《禁蒙面法》,今日(6日)大批示威者在港九新界多個地區進行集會遊行示威。其中示威者經過九龍塘窩打老道旁的解放軍東九龍軍營時,以鐳射筆照向軍營,軍營內有人舉起黃旗,旗上以繁體字寫上「警告,你正違反法例,可能被檢控」。解放軍的有關舉動罕見。究竟解放軍有沒有權如黃旗上所說,檢控示威者?

https://cdn.hk01.com/media/imag ...
逃緊生太小看曱甴兵團了
曱甴兵團無所不能
買起任何人仲要對方比番錢外加道歉都仲得呀

曱甴試吓掟個汽油彈入去就知

佢地以為離軍營遠,軍隊出黎時可以走到,但係佢地唔知侵犯軍事設施已經可以被射殺,仲有係 300米外,用望遠鏡先睇到既距離,都可以開追擊射到。

班死仆街曱甴打阿伯,異見人士就叻;見解放軍舉吓旗就即刻龜縮。

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-10-7 01:20 PM 發表
反修例風波連續多月引發激烈衝突不斷,政府出重招訂立《禁蒙面法》,今日(6日)大批示威者在港九新界多個地區進行集會遊行示威。其中示威者經過九龍塘窩打老道旁的解放軍東九龍軍營時,以鐳射筆照向軍營,軍營內有人舉起黃旗,旗上以繁體字寫上「警告,你正違反法例,可能被檢控」。解放軍的有關舉動罕見。究竟解放軍有沒有權如黃旗上所說,檢控示威者?

https://cdn.hk01.com/media/imag ...
涂謹申表示搞毒果英最安全,自已友鼓勵暴力!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]