• 瀏覽: 7,025
  • 回覆: 54
+8
支持馬蹄露正義行為

引用:
原帖由 打倒習近平 於 2019-10-7 09:24 AM 發表

正人渣共狗。講你阿垃圾
和共產黨一些關係都無,你班死曱甴係阻住香港市民日常生活呀😡

引用:
原帖由 火爆判官 於 2019-10-7 09:27 AM 發表
毒果又漂白暴徒

如果調轉d相, 我都可以話, 馬蹄露被私了打至倒地, 起身後起腳自衛啦
P圖P得幾假

其實大家要諗清楚,曱甴咁樣破壞香港,對香港經濟及社會有什麼好處?滿口仁義道德,做嘅只是破壞,香港人要守護香港就只有與曱甴割蓆

唔洗漂白,邊個信文宣?

無論咩原因,打女人就唔啱

加油馬蹄露

引用:
原帖由 林鄭常俄 於 2019-10-7 08:40 AM 發表
特首林鄭月娥前日(4日)宣佈引用《緊急法》硬推《蒙面法》,網民發起今日在港島及九龍區遊行,呼籲香港人上街反抗。至傍晚6時左右,曾多次發表撐警論的藝人馬蹄露戴上黑Cap帽途經旺角西洋菜南街時,遭多人圍毆。她遇襲後嘴角等多處受傷,在一名外籍記者陪同下,前往旺角警署報案。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20191007/720pi ...
原來女人被畜牲打不可以還手?

你夠膽就放原片

馬蹄露被搶了手機,畜牲被追下,掉爛她手機,然后馬蹄露回去被搶手機的原點試圖找回她朋友,有畜牲扮好人叫她離開,然后死死楂住她雙手,其他畜牲馬上上前狂打頭部

呢D你唔講?你想表達馬蹄露試圖單拖踢死上百手持武器暴徒?

一個女人仔不試圖踢開眾暴徒畜牲,難道用個波撞畜牲

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2019-10-7 09:17 AM 發表
我不知什麼是私了,簡直就在隱瞞暴徒犯法惡行!我只見有暴徒毆打無辜市民!!記者編輯是暴徒的同黨!!
黑記黑媒就係暴徒!

五年前佔中至今,終於明白黑媒黑記加埋政棍嘅威力,明白當年1989.6.4都係黑媒黑記加泛民政棍編造出嚟!!!正式為中央平反了當年被屈嘅真相!!戇居嘅我被蒙騙咗三十年

亂港曱甴 累人累物 時代垃圾

引用:
原帖由 打倒習近平 於 2019-10-7 09:20 AM 發表

是馬踢人在先
馬被暴徒由櫃員機推到出馬路先自衛反擊!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]