• 瀏覽: 7,029
  • 回覆: 54
+8
個八婆真係抵死,自己攞尼賤!

唔起隻馬蹄腳踢人咪無事囉,又口多多,真係撩人者賤

冷血曱甴出晒來

引用:
原帖由 林鄭常俄 於 2019-10-7 08:40 AM 發表
特首林鄭月娥前日(4日)宣佈引用《緊急法》硬推《蒙面法》,網民發起今日在港島及九龍區遊行,呼籲香港人上街反抗。至傍晚6時左右,曾多次發表撐警論的藝人馬蹄露戴上黑Cap帽途經旺角西洋菜南街時,遭多人圍毆。她遇襲後嘴角等多處受傷,在一名外籍記者陪同下,前往旺角警署報案。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20191007/720pi ...
屌,咪戇鳩啦你

好明顯佢想影條馬路,暴徒入晒鏡
諗住大步向前走
點知班暴徒全部對號入座,跟住打人

呢隻臭西挾洋自重,含住洋腸挑釁中國人,以為人地就唔敢郁佢?!

黑衣暴徒圍毆香港人不是公衆活動?

引用:
原帖由 股壇小鮮肉 於 2019-10-7 09:52 AM 發表
唔起隻馬蹄腳踢人咪無事囉,又口多多,真係撩人者賤
引用返曱甴暴徒邏輯
暴徒曱甴唔出嚟破壞,咪唔會比警察捉,搞事都係賤

引用:
原帖由 J@Aries 於 2019-10-7 09:57 AM 發表

引用返曱甴暴徒邏輯
暴徒曱甴唔出嚟破壞,咪唔會比警察捉,搞事都係賤
出黎啦!比卡超...呃...唔係,係李家超先真!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-10-7 09:55 AM 發表
呢隻臭西挾洋自重,含住洋腸挑釁中國人,以為人地就唔敢郁佢?!
我諗佢點都無諗過自己會流血收場

引用:
原帖由 股壇小鮮肉 於 2019-10-7 10:42 AM 發表

出黎啦!比卡超...呃...唔係,係李家超先真!
知你認同佢講嘅說話
所以你都贊成班曱甴暴徒唔好出嚟搞事
到時畀警察捉就唔好喊啦

文宣媒體唔識起標題,我幫你更正:
【黑色恐怖】正氣藝人馬蹄露 涉影暴徒遭暴徒冷血襲擊

暴徒變左抗爭者

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-10-7 11:32 AM 發表
暴徒變左抗爭者
正常人知道佢地暴徒咪得,你知唔知佢地最難做到既係乜?就係要改變大部份正常人既普世價值,將大話說成正常,呢樣野係佢地點講都講唔通,要全民甚至世界支持難過登天。你睇下BBC同CNN呢D假新聞始祖,呢幾日轉口風話示威已變純暴力,配合肥佬黎收兵論,呢班衛生巾以經用完即棄。

洗腦唔易,要用上年既時間去洗。毒果,NED由1996年開始洗香港人腦,到依家都洗唔到大部分人,你就知洗腦唔係話洗就洗

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2019-10-7 09:17 AM 發表
我不知什麼是私了,簡直就在隱瞞暴徒犯法惡行!我只見有暴徒毆打無辜市民!!記者編輯是暴徒的同黨!!
佔中當日有人笑人「無事黑警,有事報警」,
而家人地私了唔報警,
真係完左某啲人心願。

鍵盤翻頁
左右