• 瀏覽: 22,052
  • 回覆: 249
+15
警方傍晚在灣仔清場,帶走多人,包括一名帶有頭盔的女童。她被多名警員包圍,情緒激動,一度哭泣,其後被帶上警車。

頭盔口罩都齊全
一失足成千古恨

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1484666-20191006.htm

取締教協!

好彩警方救番個女童,免佢再執迷不悟、淪落街頭

吾知點解?😌
咁多囡囡/

咪諗住扮喊就以為無事

精神d , 臨時演員都係演員黎

都唔使blur了
晨早個個見過晒咩樣

引用:
原帖由 wtf_name 於 2019-10-7 02:45 AM 發表
好彩警方救番個女童,免佢再執迷不悟、淪落街頭
可能已經做過了曱曱仔義士的天使...

引用:
原帖由 Deus_le_volt 於 2019-10-7 02:41 AM 發表
警方傍晚在灣仔清場,帶走多人,包括一名帶有頭盔的女童。她被多名警員包圍,情緒激動,一度哭泣,其後被帶上警車。

頭盔口罩都齊全
一失足成千古恨

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1484 ...
二千蚊一次咁易賺咩!

引用:
原帖由 acer2014 於 2019-10-7 02:52 AM 發表

希望佢回頭是岸,免再受人控制

革命喊包

我理得佢係男孩女童阿叔靚女高官定二世祖,總之無拉錯人既,全部都係曱甴。🙈

引用:
原帖由 acer2014 於 2019-10-7 02:52 AM 發表

如果驗身驗到己破處...佢阿爸阿媽會點諗

我真係唔明點解有咁細嘅小朋友去參與暴動,就算林鄭幾衰都唔關啲咁細個細路事,佢識乜呀?究竟邊個帶佢出嚟,佢父母唔會睇住佢嘅咩?點解佢會full gear?自認和理非嗰啲,你講到你哋幾高尚咁,你唔係尤得啲細路做呢啲咁危險嘅嘢,同成世充滿仇恨吖嘛?點解你唔叫佢哋返屋企呀!請你哋用自己僅有嘅良知諗一下,你哋仲係唔係啱?行緊嘅方向係唔係正確?
同埋你哋諗吓啲仆街議員又唔叫佢啲細路出嚟衝,你哋係唔係好笨柒啊!

葉蘊儀個女有無去

啊邊位家長,終於可以認領翻個女啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]