• 瀏覽: 22,070
  • 回覆: 249
+15
恭喜,小妹妹性天使,sp多過佢老母

引用:
原帖由 acer2014 於 2019-10-7 02:52 AM 發表

可能已經做過了曱曱仔義士的天使...
更可能已被傳染愛滋

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2019-10-7 01:56 PM 發表
檢下仲有冇處女膜先啦,可能已經唔係女童
mola mola, 三穴中出20連發

專恰女童,元朗白衣人又唔敢捉

引用:
原帖由 Deus_le_volt 於 7-10-2019 02:41 AM 發表
警方傍晚在灣仔清場,帶走多人,包括一名帶有頭盔的女童。她被多名警員包圍,情緒激動,一度哭泣,其後被帶上警車。

頭盔口罩都齊全
一失足成千古恨
.....
家長疏忽照顧
上次果個社署申請左保護令,但家長搵黑大狀打甩左,放番,今次唔知點處理

遮乜尻呢,網上已全曝光

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-10-7 07:29 AM 發表

噚日拉幾件未成年真係恐怖
初中生就入左邪教,咁就一世
若果教育沒問題,怎能令人信服。所謂的集會、人鏈、黒罩就跟邪教一樣,目的就是洗腦。諸位校長、老師,這是你們悉心培養的未來棟樑嗎?

大難臨頭各自飛,父母走甩左唔敢出來認領返個女,個女唔咸就有鬼囉

咎由自取

女義士加油,我養你

做硬自由閪

引用:
原帖由 jetgun 於 2019-10-7 03:27 AM 發表
我真係唔明點解有咁細嘅小朋友去參與暴動,就算林鄭幾衰都唔關啲咁細個細路事,佢識乜呀?究竟邊個帶佢出嚟,佢父母唔會睇住佢嘅咩?點解佢會full gear?自認和理非嗰啲,你講到你哋幾高尚咁,你唔係尤得啲細路做呢啲咁危險嘅嘢,同成世充滿仇恨吖嘛?點解你唔叫佢哋返屋企呀!請你哋用自己僅有嘅良知諗一下,你哋仲係唔係啱?行緊嘅方向係唔係正確?
同埋你哋諗吓啲仆街議員又唔叫佢啲細路出嚟衝,你哋係唔係好笨柒啊 ...
一早就知道要考慮呢啲問題啦,就以前幾日嗰兩單中學生被槍射傷為例,點解受傷嘅會咁啱都係中學生?呢啲中學生又係啲乜嘢人帶他們出來搞暴力抗爭?
嗰啲所謂和理非,甚至係出來遊行支持班暴徒嘅人,是否想過咁細嘅細路點解都有人帶佢地出嚟搞事,要他們去冒生命危險,但帶他們出嚟嘅人就躲喺背後。嗰啲中學生就係俾嗰班咁嘅人煽惑出嚟嘅,但一班無恥政棍就永遠只係轉移視線去警方濫暴之上,完全無視俾人推出嚟當替死鬼嘅學生嘅安全。試問咁無恥嘅政棍,他們還有的有良心在嗎?

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-10-7 01:15 PM 發表

向此君求助,救得一個得一個:

https://youtu.be/CcJ5ji76VWI
曱由需要推小朋友出嚟參與暴動,可恥!人渣本沒倒倒置、黑白不分,到底係雇用童工可恥還是拘捕童工可恥?

教協校長請解釋

金錢喺萬惡之首

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]