• 瀏覽: 20,574
  • 回覆: 192
  • 追帖: 1
+28
引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-10-7 12:39 AM 發表
黑醫,黑護

病人私隱去左邊? 出黎叫以腳還腳吧。

推爆隻曱甴,等佢唔駛返大陸

原來如此,亞伯無姑被打至重傷。

引用:
原帖由 shichendao 於 2019-10-7 12:13 AM 發表

咁D示威者成日鬧警察又打警察,警察谷撚氣樁多示威者兩鎚喺咪都合情合理呢.
係但唔合法

反對市民任何一方用非法武力解決問題

引用:
原帖由 jfavexx 於 2019-10-7 12:05 AM 發表
【23:27】據悉,雙腳骨折的少女年約23歲,任職文職,當時她與24歲的表姐及朋友到附近食晏,豈料遭的士撞傷,之後由救護車送往瑪嘉烈醫院,現正進行手術。...

年約60歲的的士司機被打至滿面鮮血,倒臥地上,消防員到場檢查女子傷勢後,亦上前了解的士司機的傷勢。據知,涉事的士有份與10.1參與插國旗行動。

消息指,事件中3名女途人受傷,其中一名少女雙腳骨折,情況嚴重,分別送往明愛醫院及瑪嘉烈醫 ...
樓主意思以後交通意外都可以私了?

公正咁講 需要立案調查 如確實 是危險駕駛導致他人身體嚴重傷害 要判監 請警方嚴正執法

附近食晏 lol 睇蘋果真係會變得弱智
阿叔應該係香港腳發作加上汽車失控 本來自己炒車已經受傷 途人吾幫不但止 仲拉佢出黎強暴搶的士內既$ 曱甴阻人揾食 執行私刑 視法治如垃圾 可恥

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-10-7 08:52 AM 發表

係喎你好勁
睇真啲,左邊車門開左之後先轉方向
係呀,我睇左片,架的士本來比停晒,有好多隻曱甴圍住,跟住有隻曱甴開車門搶呔,無耐,架車就忽然90度轉彎剷上行人路

引用:
原帖由 前往原始的工人 於 2019-10-7 09:12 AM 發表

放上嚟睇吓

有腦嘅都知喺嗰個場合出現嘅十成係暴徒喇,街坊點會走入去呢班黑衣人入面!所以被撞斷腳係自己攞嚟,而的士佬就只可以講句「你唔好彩」!

引用:
原帖由 evopanda2007 於 2019-10-7 00:13 發表
睇左另一帖條片,架車本身係停左既,如果係有心撞人群又點會扭駄衝向行人路再撞牆,直駛成堆暴徒撞晒啦,而且點睇條片都係有條友搞緊個司機,令司機唔小心踩錯油門。
毒果唔好顛倒是非,而且毒果又用「疑」骨折?即係可能無事啦,而且骨折醫得返好,怨就怨自己D豬隊友搞的士司機搞到踩錯油門。 ...
暴動期間受傷保險不賠

暴徒第一時間唔係救個女傷者,而係打人

着黑衣食晏樣樣都咁岩得咁橋,整定

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]