• 瀏覽: 20,591
  • 回覆: 192
  • 追帖: 1
+28
引用:
原帖由 shichendao 於 2019-10-7 12:13 AM 發表

咁D示威者成日鬧警察又打警察,警察谷撚氣樁多示威者兩鎚喺咪都合情合理呢.
爆笑

引用:
原帖由 shichendao 於 2019-10-7 12:13 AM 發表

咁D示威者成日鬧警察又打警察,警察谷撚氣樁多示威者兩鎚喺咪都合情合理呢.
呢d有個專有名詞叫"屍了",好冇

引用:
原帖由 雪~~ 於 2019-10-7 01:23 AM 發表
認住呢條仆街曱甴仔!

起咗底未?司機果兩皮嘢,好大機會俾佢老笠。

引用:
原帖由 jfavexx 於 2019-10-7 12:05 AM 發表
【23:27】據悉,雙腳骨折的少女年約23歲,任職文職,當時她與24歲的表姐及朋友到附近食晏,豈料遭的士撞傷,之後由救護車送往瑪嘉烈醫院,現正進行手術。...

年約60歲的的士司機被打至滿面鮮血,倒臥地上,消防員到場檢查女子傷勢後,亦上前了解的士司機的傷勢。據知,涉事的士有份與10.1參與插國旗行動。

消息指,事件中3名女途人受傷,其中一名少女雙腳骨折,情況嚴重,分別送往明愛醫院及瑪嘉烈醫 ...
4pm食午飯或是晚飯?

引用:
原帖由 Beyond2014 於 2019-10-9 07:26 PM 發表

起咗底未?司機果兩皮嘢,好大機會俾佢老笠。
警察就同一案件捉了個同姓(何)的本地20歲男,唔知係咪呢隻曱甴!

爆眼女暴徒份醫療報告收到幾時?就黎炒唔起了,快同金主收錢先得

去附近食晏?乜當時附近仲有舖頭開緊咩

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-10-10 04:40 PM 發表

Under chicom rule you can't even get something out like that to criticize state media.  All criticism ridicule even Winnie the Pooh is banned
Haha, now u refer community party''s rule? if so please mind your post , how amazing, winnie the pooh knows how to talk....
no body criticize nothing here but telling the truth which you people never understand

狗種就系做左唔敢認,乜都瀨人地,又要威又要戴頭盔。。
夠膽米認左許,除埋面罩,企出黎大大聲話系我做gie 吹咩 我就話你叻啦!
勇武派wor....改名啦“勇無”撚
可惜可惜。。無一個能人。。。一班垃圾。。

引用:
原帖由 qkboy 於 2019-10-9 10:09 PM 發表

4pm食午飯或是晚飯?
😂笑了...突破盲點....

🤔等等...還是意思是吃完飯後...不是指現在去吃飯....

撞唔死,天無眼

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]