• 瀏覽: 4,261
  • 回覆: 49
+2
馬蹄露影暴徒時比暴徒私了 請大家幫佢加油!

附件

D13A845A-A2E4-4870-8C78-63DF2F8D46D4.png(933.08 KB)

710EA2E8-AFEF-4E3D-97C3-4C60801418E2.png(942.72 KB)

良民馬蹄露 (藝人) 見到暴徒破壞中國銀 櫃元機!
去影暴徙;被暴徒打至頭破血流。
可惡

馬蹄露都要打

曱甴不知所謂

引用:
原帖由 陳小鳳 於 2019-10-6 06:47 PM 發表
良民馬蹄露 (藝人) 見到暴徒破壞中國銀 櫃元機!
去影暴徙;被暴徒打至頭破血流。
可惡
[即時] 6-10-2019 1815
又私了
旺角直播一女巿民被打至頭破血流,消息稱,該名女巿民用手機拍攝黑衣人,所以被私了。而該女巿民疑似早前發表撐警論的女藝人「馬蹄露」。

引用:
原帖由 樹上肉肉甩毛 於 2019-10-6 06:47 PM 發表
馬蹄露都要打
你也賤格

暴徒賤格到極
女人都打
賤格 賤格 賤格

引用:
原帖由 yougoigo 於 2019-10-6 06:47 PM 發表
曱甴不知所謂
支持警察嚴正執法

引用:
原帖由 陳小鳳 於 2019-10-6 06:51 PM 發表

你也賤格

暴徒賤格到極
女人都打
賤格 賤格 賤格
梗係做埋曬啲無謂嘢。先要打啦!

引用:
原帖由 樹上肉肉甩毛 於 2019-10-6 06:56 PM 發表

梗係做埋曬啲無謂嘢。先要打啦!
人不夠曱甴論!

引用:
原帖由 陳小鳳 於 2019-10-6 07:00 PM 發表

人不夠曱甴論!
你有你行,佢有佢行無問題喎!

支持,加油💪

曱甴真係智障:
打爛晒啲野,推埋單車落路軌,燒左控制室,燒客服,扑爛入閘機,打爆幕門,欄杆,(屌數都數唔撚晒),然後就話仲乜停港鐡。

我相信,如果港鐵仲開,佢就話危害市民安全、又話港豬最撚鐘意番工,乜乜七七。

結論:無論個世界點轉變,曱甴都話唔啱,做啱又話太遲,做啱做得及時又話唔係重點。好似蒙面法,又話唔係法例本身,而係緊急法的使用,又話要經立會。立會已經爛晒,點開?開左又拉布?三步走又話制度暴力。總而言之做乜都唔啱,順曱甴意先啱。

一大班黃絲天真嬌上身,一句陰謀論就否決晒所有黑暗面,外國勢力唔信?收錢唔信?暴力唔信?流濃牆有組織收錢貼又唔信?佢地眼中就係世界伊甸園咁,個撚個性本善,個個良心自發出來,打人一定係藍絲、警察唔啱、地鐡職員幫手關站又話幫兇唔啱。

大佬,呢班全部都係香港人,個個有老豆老母,番工無人係拎條命出來。唔識再講,再講班智障曱甴都唔明。

市民影相都打~係暴動

引用:
原帖由 自由人~ 於 2019-10-6 07:05 PM 發表
市民影相都打~係暴動
華記剛剛同馬蹄路吃完飯,誰不知道剛剛在電視新聞報導看到她被打穿頭,非常傷心😭😭😭

幕後金主推升暴徙為反政府份子由104開始恐怖😱分子蒙面殺人放火及殺警都敢做,以為🉑逃避法律責任🔥💯👀香港人🈶個腦壞9晒無得救!暴徒犯民其實是「無賴」,到處破壞還扮作很偉大🔥英勇的警員竟被指責👀香港已被一股邪風歪理籠罩著,暴徒罪犯襲擊市民及警察👮是對!維持治安執法者是錯,惡意扭曲事實顛倒黑白,人都癲玩到無嘢玩祗許暴徒殺差佬,不准拘捕任何人,否則是白色恐佈️反中亂港殺人放火是正常,香港黑色恐怖,偽民主黑社會好恐怖🔥 【蒙面背後的醜陋邪惡反智暴力,獸性殘暴真的令人心寒及憤怒😡】病毒蔓延升級,終於出現公然搶劫活動,唔好再扮嘢嘞,暴徒就暴徒改不了吃屎賤格

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]